Ada_cn Tam 40 haftam doldu ama kızımın gelmeye niyetide Yok sancım da yok . Doktor bekleme taraftarı değil 3 cm açılmam olduğu için yarın yatış yapıp suni sancı ile doğumu başlatalım dedi çok tedirginim.ilk doğumum olucak Bu şekilde olup Doğum yapan anneler biraz bilgi verebilir mi kaç saat sürdü ve çok mu zor 😕
Ysmn_dmrcii Ada_cn b4nde aynı durumdayım kuzum. 3 cm l3 geziyorum ama.doktorum 41 hafta bekletiriz dedi. Seni neden hemen alıyor doktorun. Inşallah kolay geçer doğumdan sonra bilgilerini yazarmsn acaba
Alparslnbuss Ada_cn ben 1 cm açılmadan sonra suyum geldi kendı sancılarımda gece 3 te arttı mecbur suyum gelince 1.5 cm ile gittim ama açılmada artıs olmadı öğlen suni sancı aldım üstüne 3 cm açılma oldu aksam üzeri 6 6.5 gibi kalçadan iğne yapıldı aksam 8 19 da doğdu. Sancı gelince derin derin nefes al ver sürekli yürü squat yağ merdiven in çık gerekirse epidural isteyebilirsin sancı artarsa
Mehtapkiraz Bende kızımı 2 cm açıklıkla suni sancıyla dogurdum. Biraz sancılı bi zaman ama hızlı ilerliyor suni sancıyla bol dua edip bolca ıkın doktor kontrol ediyo zaten açıklığı sancın biraz fazla olucak ama kendini kasmadan korkmadan geçer inşallah Rabbim sağlıklı kucağına almayo nasip etsin 🙏🙏🙏☺️
Ada_cn Mehtapkiraz çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için kendimi rahatlatmaya çalışıcam kasmayacağım diyorum ama o an için yinede ne yaparım bilemiyorum inşallah istediğim gibi hızlı ve çabuk ilerler herşey 🤲🏻
Ada_cn Ysmn_dmrcii nst de sancı çıktı bir kere ama ben hissetmiyorum hiçbişy inşallah sağsalim atlatırım ve yazarım sizlere
Ysmn_dmrcii Ada_cn inşallah canım. Rabbim acı çektirmeden bir avazda kurtarsın darısı isteyenlere olsun. Dua et bizim içinde. Sanci geldikçe çök yere nefes al ver. Bende bilgi çok topladim hep bu şekilde rahat geçirmişler. Sürekli yuru sanci geldikçe el basit ismini çek. Genişleten anlamindaymis bi hoca dedi bana bunu oku sürekli cmm
Ada_cn Alparslnbuss çok teşekkür ederim ☺️ Allah herkese kolay ve hızlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻 Hem korkuyorum bir yandan da heyecanlı ve sevinçliyim yavruma kavuşacağım diyorum millet arayıp bulamıyor bize nasip oldu çok şükür aratmadı bir kaç saatlik acıya da dayanırsın diyorum kendi kendime ama ilk olduğu için yinede korkuyorum tabi ☺️ Devlet hastanesine gidiyorum bu Arada epidural şansım Yok maleseef tek duam 6-7 saat içinde sağsalim kurtulmak 🤲🏻 Allah hepimize güç kuvvet versin inşallah
Hacer92 Hanımlar ben bunları hamileliğimin ilk haftalarında not alıp saklamıştım belki sunniye ihtiyaç kalmadan bu gece doğurursunuz ve bana da dua edersiniz bu vesileyle bende 37.haftadayım inşallah işinize yarar 🥰🌸 DOĞUMU BAŞLATMAK İÇİN 1 litre suya 2 çubuk tarçın-10 tane karanfil - 2 tane küçük parmak büyüklüğünde taze zencefil 15 dakika kaynat 15 dakika dinlendir gün içerisinde bitir Ada çayı günde 1-2 bardak iç Defne tohumu günde 5 adet çiğne bol şu ile iç Keten tohumu ezdir 1 yemek kaşığı kadar yoğurda karıştır ye Günde 1-2 dilim ananas Günde 5-6 hurma Cinsel ilişki Bunları 36. Haftadan sonra öneriyoruz ama lütfen sizler bir ebenin tavsiyesi olmadan kullanmayın
Hacer92 10 bardak kadar suya 10 çubuk tarçın koyup rengi koyulaşana kadar kaynatın. Gün içinde için. Bi arkadaş sadece denemek için yaptığında akşama dalgalarının başladığını, sabahada doğum yaptığinı yazmıştı. Her gün taze taze yapip için
Ada_cn Ben meleğime kavuştum 🤲🏻Darısı sizlere kızlar detayları anlatacağım çok güzel ve hızlı bir Doğum oldu çok şükür 1,5 saatte Doğurdum 🤲🏻💪🏻Destekleriniz için teşekkürler
Yarenimin Ada_cn gözünüz aydın Allah bağışlasın inşallah 🙏suni ile mi doğurdunuz? Doğuma gitmeden önce su gemmiş miydi? Açılma olmuş muydu?
Ada_cn Yarenimin sağolun Allah razı olsun darısı başınıza inşallah 🤲🏻 40+2 deydim 4cm açılmam vardı ama bn sancı hissetmiyordum Suni ile doğumu başlattı doktorum 10.50 de serum takıldı 11.20 Kasılmalar başladı 7cm olmuştu açılmam ama bu arada plates topu üzerinde kalça be nefes egzersizleri yaptım. 11.30 da ebe suyumu patlattı 11.50 de Doğum başladı 10cm le 12 de kuzum kucağmdaydı 🤲🏻👼🏻🤗 ilk doğumum bu arada
Yarenimin Ada_cn Allahım bana da bizlerede nasip etsin inşallah ne güzel doğum olmuş 🙏 bende suni alıcam suyum patlatılmadı özellikle suyum nasıl patlatılacak korkusu yok değil ☹️ Allah yardım eder diye korkumun üstüne gidiyorum ama bakalım 🤔
Ada_cn Yarenimin açılman falan varsa çok uzun sürmez Allah’ın izniyle çok güzel bir duygu herşeye değiyor Allah herkese güzel ve kolay doğumlar versin 🤲🏻😘Meryem ana otunu dene ve Meryem süresini oku Doğuma gitmeden . Ve sürekli el basit zikrini çek Ayrıca Doğumda Sancı anında Sümmessebile yesserah de 🤲🏻
Cansu6767 Bende gecen hafta pazartesi günü 5 cm aclmyla gttm yats verdiler kendi sancm olmadı hiç suni sancı verdiler ve açlmam cabk ilerledi suyum da dr patlattı sabh 9 da yttm ve öglen 13.10 da kızım doğdu