Buselensi 09.12.19 tarihinde kan verdim hcg 346.7 cikti 13.12.19 tarihinde yani bugun yine kan verdim 1000.0 cıktı ama ne alttan ne karından keseyi göremedik acaba neden cevap verirmisiniz lütfen.
Misssimsek Buselensi daha çok küçüktür canım o yüzden görülmemiştir içini ferah tut 5000 den sonra karından görülmeye başlıyor bir hafta sonra tekrar kontrole git
Demet-budak Buselensi canim keseyi gormek yaklasik 5 haftayi buluyor. Benim de arkadasim hamileydi kanda 3 haftalik hamileydi biz kendisine hemen gitme kese 5 haftada görünür dedik o 7 haftalikken gitti hem keseyi hem bebeginin kalp atislarini dinledi. Cok acele etme hayirlisiyla görünür 😊
Zade Buselensi canım kese anca 5. 6. Haftalarda oluşuyor .. o zaman da değerin zaten rahat 3000 5000 leri geçmiş oluyor . Telaşa kapılma.. kaç haftalık görünüyorsun şuan ?
DEF Buselensi 6 gün sonra kesin görürsün canım telaş yapma değerin görünebilmesi kadar çok yükselmemiş doktorlarımız panik yapıyorlar hemen görmek istiyorlar bizide telaşlandırıyorlar
Kerem-inannesi Buselensi cok kucuk olduğundandır braz bekleyip tekrar gidersnz görürsünüz hayirlisiyla
Ssnnrrcc Ben pazartesi gidecem doktora ,değerim yaklasık 5000 küsür olucak hesaplamama göre 5+1 haftalık olcam sizde kese gözükür mü?
Buselensi Ssnnrrcc benimde 5 + 1 ken 1000.0 di seninki baya yüksekmiş alçak olunca sıkıntı oluyormu hiç bilmiyorum çok acemiyim bu konularda cok
Nesdef Buselensi canım bendede öyleydi sonra 10 gün sonra gel tekrar bakicam dedi şuan yaklaşık 35 haftalık. İçini ferah tut 🙏
Aliss_36 Buselensi bazı doktorlar göremiyo bi kaç gün geçsin sonra bifaha git yine aynı şeyi derse başkasına gidersin. Burda bi bayanda bu konuda post açmıştı sonra keseyi başka doktor görmüştü içini ferah tut