Bustpl Hayırlı akşamlar karnımda 10 dk da bir sertleşme ve kasılma oluyor sizde de oluyor mu bu konu hakkında bilgisi olan var mı İlk gebeliğim :)
Gamzeli_03 Bustpl kasılma dan kastın bebek hareket ediyor sonra bir tarafa sertleşiyor mu benim de oluyor 38+6 da benim ki de
Bustpl Alparslnbuss ay inşallah belden vuran ağrılarım filan yok ama ishal karında sürekli sertleşme mide bulantısı oluyor sürekli
Bustpl Gamzeli_03 yok öyle değil karnımın hepsi sertleşiyor. Bebek genelde sol tarafıma toplanıyor orası şişiyor ama.bu oyle değil karnımın hepsi semsert oluyor
Alparslnbuss Bustpl belden vuran ağrılar düzenli ve artarak devam Bi doktora git canım sancın başlamış olabilir
Nurane001 Merhabaa arkadaslar.ben 30 haftalik oldum .2 gundu bebek hereketleri zaiflsmis az hiss ediyirom Onceki gunler cok aktiv idi.kimdese boyle olmusmuydu hic
Gamzeli_03 Gizemabc şuan benim de sert karnım ara ara da ağrı giriyor gün yaklaştıkça oda artık yeter diyor 🙈😂
Mrabia_21 Mrb. Kızlar bende 36+5 haftalığım . doğumun ne zaman geleceğini hiç birimiz bilmiyoruz elbet ama sorum şu birden doğumunuz başladığında özel bölge temizliğinizi nasıl yaptınız 😌😌