Hamileanneler_25 Günler geçmek bilmiyor heycan artıyor . 2-3 gündür bebegim az hareket ediyor gün içerisinde eskisi kadar da güçlü vuramıyor sizde de durum aynı mı yoksa bi anormallik mi var normal de hiç yerinde durmayan bebeğim bugünlerde durgun .
Tlysfk Hamileanneler_25 ama artık kilosu arttığı için daha az hareket edebilir yazıyor nette. Ama ben hissediyorum ya alt kısımda 😬
Pispispis_06 Hamileanneler_25 biz de tam 30 haftalık olduk bugün bakalım doğumlarımız nasıl olacak aklıma geldikçe heyecanlanıyorum ben 😊 benim bebeğim de çapraz duruyor bence başı sağ göğsümun altında ayakları da sol tarafımda sanki tabi bu benim tahminim. baya hareketli bizim kız. Gittikçe azalır mi gorcez bakalım.
Hamileanneler_25 Tugbaklc sabah uyandığımda da çok hareketliydi akşama doğru biraz daha kıpırdadı tekmelerini takip ediyorum korktum çünkü
Hamileanneler_25 Tlysfk bende nadiren aşağıda hissediyorum o yüzden tuvalete çok gidiyorum bazen birden çok sert aşağıya vurunca vajinamda sızlama oluyor . Acaba hala ayakları aşağıda mı ondan mı böyle oluyor 2 hafta önce doktorum dönmüş falan demedi ama
Karakurt Valla maşşlah benımki benı mahvediyor cnm acıyor Artık dün 30 haftalık olduk tekme pek atmıyor ama sürekli hareket halinde aşağıda olduğu için Buda canımı çok acıtıyor
Tlysfk Hamileanneler_25 benimki de yan aleti ayakları aşağı da ondan benim de alt kısma sürekli bişeyler yapıyor😂 iş yerinde de rahat edemiyorum artık sürekli tuvaletim de geliyor
Karakurt Hamileanneler_25 valla bilmiyorum cnm bazen acaba bi sorun mu var da böyle durmuyor diyorum saat kaç oldu hala rahatlayıp durmasını beklıyorum uyumak için yine de maşallah diyim doktor öyle soyledıyse vardır bi bildiği
Hamileanneler_25 Defdef bu haftaya kadar bana hiç rahat vermedi çok hareketliydi maşallah dedim hep kendime ama çocuk durgunlaştı uslandı 😂
Hamileanneler_25 Tlysfk dışarıya çıktığım da hiç rahatım olmuyor tuvaletim gelecek diye korkuyorum olmadık yerde 😂. Su içmeye korkuyorum zırt pırt tuvalete girmekten yoruldum valla sabır 2 ay kaldı diyorum 😂🙏
Hamileanneler_25 Pispispis_06 benimkide bu zamana kadar hiç durmuyordu nazar deydi heralde 🙂 ben sezaryen olcm kendi isteğimle ilki normaldi bebegim yaşamadı malesef 10 gün yoğunbakimda kaldı ve kaybettim 40 haftasında doğmasına rahmen kilosu herşey iyiyken hastane ihmali enfeksiyondan olan yavruma oldu korkum hat safhada bunada bisey olacak diye o yüzden sezaryen istiyorum. 38 -39 hafta da alalım derse son 8 yada 9 haftamz😍
Pispispis_06 Hamileanneler_25 ayy nasıl bi ihmaldir o ya tam da zamaninda doğmuş bi de. Bilemedim Allahtan hayirlisi buymus demekten baska birsey diyemedim melek olmuş yavrunuz. Allah ım size sabır versin inşallah. Bu evladinizla herşeyi doya doya yaşarsınız inşallah. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Amin 🤗
Hamileanneler_25 Pispispis_06 Âmin allah razı olsun buda bizim imtihanimiz. inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz
Hamileanneler_25 Karakurt aynen bi bildigi vardir canim . Benim son 1 haftadır sabahları mide bulantim oluyor uyanır uyanmaz bide sadece su çıkıyor sizinde mideniz bulanıyor mu