Esrayksl Ebru33Duru 28+5 deyiz canım zamanın geçmesini bekliyoruz sabırsızlıkla hazırlıklar neredeyse tamam 🥰👍
Arzu0101 Ebru33Duru 28+1 bizde hazırlıkları yapıyoruz bakalım ☺️mide ekşimesi var bendede özellikle geceleri bide ayıptır söylemesi azıcık horlamaya başlamışım eşim burnumla oynayarak uyandırıyor beni😂😂🙈🙈
Demet-budak Kifayet bende 27. Haftadayim canim benim de belim kopuyor ve gece asla uyuyamiyorum. Doktoruma sorucam saglik ocagina sordum magnezyum kullan dedi ama doktoruma da gidiyim ona göre kullanirim diye düşünüyorum
Mervan Kızlar bende 28+4 üm sürekli sırt ağrısı falan çekiyordum normal diyordum ama dün geceden beri çok şiddetli başım ağrıyor sabah parol içtim birtane acaba sizde böyle olan varmı hastaneye gitmem lazımmı?
Demet_asik Bizde 24+4 olduk bendede dis agrisi var yavas yavas basladik hazirliklara anne yani besik ve dolap aldik dun
Zehra321 Demet_asik son adet tarihiniz nedir ? Hangi tarihte doğum yapacaksınız doktorunuz bilgi verdi mi?
Sedatadik Ebru33Duru 25+3 üm rahat yatamıyorum artık uyku düzenim yok gece uyuyamiyorum gunduz uyumak istiyorum
Bgiritli94 26 haftalik olduk bizde oğlumla günler haftalar valla çok hızlı ilerliyor bizde heyecanla bekliyoruz ablasıyla babasıyla kuzumuzu 💙😍🥰
11bsb Ebru33Duru 25+2 şiddetli kasik ve sol sırt ağrısı bol miktarda mide yanması,sık idrara çıkma ve ağlama krizleri 🤣
Neseekc Ebru33Duru 25+3 besigini aldık hastane çıkısı alt acma bezi 2 tane 5 li çikış aldık migdemde yanma var bel agrim boyle çarpıntı gibi bisey oluyo nefesim daraliyo kalbim agzimda atiyo
SenAdemtopal Bizde 25+2 olduk şiddetli mide yanmam oluyor iki haftadır😬geceleri uyuyamıyorum bi kaç gündür😕bunun dışında iyi geçiyor diyelim😇
Neseekc Hacerevgin resimag.com/p1/ca6b4b64b7d.jpeg boyle bi besik aldim canim kücük tatlı daha gelmedi erkek bebis çok büyük pahali bisey almadim😊
duygusm Ebru33Duru 25. haftadayız. Artık karnım büyümeye başladı iyice, bazı şeyler zorluyor hafiften. Odasını hazırladık büyük ölçüde. Bir de kilo kontrol etmeye çalışıyorum 🤦🏻♀️
Bernaszn Ebru33Duru bizde 26 haftalık olduk bugün daha pek bir hazırlığımız yok bazı giyilecek eşyalarını aldık o kadar ama günler sanki geçmiyor 😔 yavaştan yatarken zorlanmaya başladım hep bir yana yatmak olmuyor🙈
little_mom_141 27+1 olduk kaburgalarım çok ağrıyor 😢 karnım patlayacakmış gibi hissediyorum. Kızım hareket ederken çok canımı yakıyor ve durmadan tuvalletteyiz 🤧