Hayalet Kızlar merhaba 3 ayım oldu bugün 12+1 günlüğüm. Yarın randevum var da acaba doktor ne zaman folicasidi bırak diyorlar yada ondan sonra ki aşama ne oluyor bende kansızlık turu şeyler YOk şükür ama merak ettim ?
Bgmbgm Hayalet 12 de biraktirio doktorlar sonra vitamine gecmistik biz vinalac kullandık şuanda sabah demir hapı sonra decavit içiyorum 31haftaligim
Yesimmm93 Hayalet benimde bıraktırdı 12 haftalıkken ekstra vitamın falan vermedi ama sağlık ocağı decavit başlattı
Melegimveben Hayalet 12. haftamın içindeyim daha dün gittim canım devam et diyor doktorum bıraktırmadı hala hatta 1 kutu daha yazdı miden bulanıyosa bununla devam et dedi
bilges Hayalet benım 12 *2 de rendavum vardı o zmn bıraktrıp yeterli gelmez artık demişti. Decavıt verdı 18 haftalıkkende kan ilacı ve magnezyum şuan 21 ı'm baska bısey kullanmıyorum🤗😊
Nesrinnn Ben 6 haftalıkken başladım folik asite şimdi bitti 11 haftalıgım 1 paket kullandım sadece doktor başka bir vitamin hapı verecekmiş
Seymavrl Uykucusirine ben tok iöince midemi bulandırdı doktoruma anlattım aç iç bişey olmaz dedi şu an aç kullanıyorum eczacı da üstüne yazmadı aç tok diye farketmiyordur bence ama sen genede kendi doktoruna danış