Merhaba hamişler 🙈 Adana Seyhan başkent hastanesinde Doğum yapan veya yapacak olan var mı? Ücret olarak ne ödediniz veya ne ödeyeceksiniz? Hadi konuşalımm🤗

Bus_1 ben haftaya sali yapacagim. Henuz ucreri ogrenmedim; ama doktoruma sordugumda “komik bir ucret” dedi🤷🏽‍♀️ 1000 lira civarindaymis sanirim

Bus_1 sezaryen olacağm. Hakan Kalaycı’ya görünüyorum.

Gizemabc ben de haftaya kontrole gideceğim sorayım mı bilmiyorum . 25.haftadayım. Erken mi olur sence ?

Bus_1 doktorlar bir şey demiyor bence; ama muhasebeye sorarsanız cevap verebilirler.

Gizemabc hımmm teşekkür ederim canımmmm. Sana da şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı büyüytsün inşallah🤗🤗

Ben de İstanbul Kanuni sultan Süleyman eğitim araştırma hastanesinde olmayı düşünüyorum ama kötü bi hastane diyorlar bu gün gittim doktor nasıl bağırdı bana ya karşılık verdim tabi bana bağırtmazsınız falan dedim siz kimsiniz dedim doktorsanız görevinizi yapın dedim ikili test yapacaksın dedi çıktım oradaki insanlara yetkililer nasıl bağırıyor azarlıyorlar sanki babasının hayrına çalışıyorlar orda eşimde Diyarbakır’da olmamı istiyor oradaki doktor ve hemsireler çok iyi davranıyorlar moral veriyorlar

10 gün sonra

Yok özel hastane olsa parası icin de iyi davranır ama özel değilse bunları yapmaya be hakkı var demi