DBsvn Masal6161 haftada 2 gün hepsinden yiyebilirsiniz değişik değişik bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ben yaşamadım çünkü
BusraVeli Masal6161 Cıvalı balıklar hariç yiyebilirsiniz ama benim doktorum ufak hamsi türü balıkların daha sağlıklı olduğunu söylemişti
Neslihanbew Masal6161 kesinlikle dip balığı yememen lazım internette bak hangileri dip balık onları yeme. Yüzey balıkları gebelikte yenen balık lar dersen ayrıntılı bilgiye ulaşırsın canım.
17022020 Masal6161 canım ben hep somon ve levrek yedim en iyi omega onlarda hamsinin daha tam zamanı gelmedi o yüzden yiyemedim ama sen onu da alabilirisn mutlaka fırında yap kızartma 🥰 hafta da bir ye bence ben hafta da iki defa yiye yiye artık tiksindim 30+5 🙈🤦🏼♀️
Sinemmdru Masal6161 dip balıklarını yemeyiniz hamsi filan tüketebilirsin ama mezgit filan yeme araştır dip balıkları hangisiyse onları yeme işte ☺️
Dilaramelissa Masal6161 Hamilelik süresi boyunca yüzey balıkları yiyebiliyoruz O balıklar da hamsi,palamut,uskumru,istavrit ve sardalya.Derin su balıklarında civa oranı yüksek olduğu için hamilelere yarardan çok zarar veriyor maalesef