Efsunm Kızlar dış gebelikte ultrasonda kese görünür mu normal bakınca kese ve içerisinde nokta gördük bu normal gebelikte değil mi
Annnnneeesss Efsunm bu normal gebelik . Ben dış gebelik geçirdim dış gebelikte kese olmaz sadece kanda beta hcg değeri çıkar ama oda düzensiz yükselir
Kardelenyigit Dış gebelikte kese görünmez kuzu hele ki rahimde hiç görünmez onun dışında her yere yerleşme olasılığı var
Efsunm Annnnneeesss kese vardı gördük doktorla pazartesi gidip kalp atışı duycaz icim3 dert oldu cok tesekkur ederim
Kardelenyigit Efsunm 8-9 ay önce açık ameliyat olarak şiddetli şekilde geçirdim o hastalığı aklına takılan olursa sorabilirsin 😊
Efsunm Kardelenyigit birde eşim ilişkiye girince içine boşalıyor zarar verir mi bebeğe 2 3 günde bir olyo yani
Kardelenyigit Efsunm yok kuzum sanmıyorum 15 hafta içindeyim en başından beri bizim korunmasız oluyor ama benimde aklıma takılmıyor değil sağlıklı bi gebelikse sorun yok tabiki bende yaşamadım ama salı günü yinede doktora sorucam bunu
Efsunm Kardelenyigit bi sayfada zarar verir dediler de ama maşallah 15 . Haftaya kadar geldiğine göre bi sorun yoktur o zaman ama her ilişkiye girişimde bile cook korkyrm bazıları yazyo ilişkiye girdik sabah leke geldi falan diye ama blmyrm bende pazartesi günü gidip sorcam inşallah 😊
Kardelenyigit Efsunm ben en başında sordum ilişki nasıl olmalı diye doktorum sende hiç risk yok normal her zaman ki gibi devam demişti ama tabi bizde dikkat ediyoruz 😂
Ebrukrtkn Dış gebelikte kese olur ama rahim dışında bir yerde olur. İlişki sorusuna gelince prezervatif kullanmanız daha mantıklı çünkü enfeksiyon kapma riski var.