Eso54 Brcum10 bizde iki kişiyiz ve 11 de uyuyoruz yani evde işletme sahibiyiz haberimiz yok herhalde 😂
Deletedmom099 1seda1belinay haberlerde gördüm petekler içeriyi değil dışarı ısıtıyomuş folyo gibi kartonlar var onu koyun peteklerin arkasına diyolardı haberlerde deneyin bence
Gamzeli_03 Kerem-inannesi peteklerin temizliğini yaptınız mı hava da olabilir petekler de ona bir bakın o Zaman da ısınmıyor
Yrnkrm Kerem-inannesi biz 45 te yaktık 450 tl geldi şuan 50de yakıyoruz ev ısınmıyor bu ayı düşünmek dahi istemiyorum
1seda1belinay Bu ay ne olacak bılmıyorm bende 😔 ıısnmadıgmz eve 330tl odedık bu ay artık fatura kol kadr gelecek 😂
1seda1belinay Evet petek arkasına kalın folyo alıcaz onu deneyin demıs bina yonetıcısı ınsallah azda olsa fayda si olur
Sema1994 Kerem-inannesi ooo ck gelms bana 245 geldi bi kac kez de 48 de yaktm hemde ama gündüzleri bazen 35 indirdm
Deda Kerem-inannesi Bende en üst katta oturuyorum 300 tl fatura geliyordu oda termostatı taktırdım bakalım faydasını görürüm inşallah🤲🏻 Kullanan herkes faturalarının yarı yarıya düştüğünü söylüyor inşallah benim faturamda düşer☺️
H1z2a3 Zeynep06 ağrılımısın canım sendr 😊 aslında bu sene iyi sanki son 10 gündür 35 40 arası yakıyorum ve evde kısa kol çorapsız falan geziyoruz
Busrakoray Sema1994 her aksam degildi benimki,gec geliyordum isten bazen isinana kadar zaten uyurum diyordum yakmadigim da oldu bilincinde oldugum icin itiraz ettim.
htcmuhammed Kerem-inannesi aynen ya bizim merkezi sistem Evim 1.kat gecen sene hic isinamamistim simdi brz daha iyi ama bu ay baya gelecekmis Rabbim yardmcmz olsn
1seda1belinay Ursysr cok fazla soru soruyorm ama 45den asagı hıc ındınzmi. Bende sizinle aynıyım en son kat ve yalıtım hıcbıse yok 45 50 yandı evde hala ısındk guzel diyemedik onun ıcn soruyorm ilk dogalgaz lı ev tecrubmz
Ursysr 1seda1belinay yok inmedi hep 45te yaktik fatura geldikten sonra 50 ye ciktik simdi bakalim ne olucak 🤦♀️🤷♀️
Nehirkaya25 Kerem-inannesi benim 3 yer acik 2 yer kapalı 45 de yaniyo 220 geldi nerde yasiyosun canim ?
Hatice38Elya H1z2a3 ağrının hangi ilçesindesiniz. Bnde ağrılym. Ağrî dogubeyazıt:) ama eşim kayserili :)