Kerem-inannesi TazecikAnne22 yok yeni yapıdayım ama işi yalıtımı yok yani en üst kattaym izocam filan da yok belki ondan dolayı borular fazla enerji harcıyor diye oyle geliyor anlamadm kendimi boyle teselli ediyorm🙂
hllaltas25 Kerem-inannesi ben dört gözle elektrik faturasını bekliyorum Klima ile ısınan biri olarak😂
Deletedmom0093 Kerem-inannesi Bizim 2+1 dublex yerden ısıtma,evde termostat var 22de sabit tutuyoruz hava iyi de olsa soğuk da olsa aç kapa yapmıyoruz,263 tl geldi 1 gün bile kapatmadım 1 aydır.
Kerem-inannesi Eso54 elektirikli aletlerinize dikkat edin elektrik faturanızın tarifesi neyse ona gore o saatlerde çalıştırn
Brcum10 Eso54 herşey zamlı bana da 140 gelmiş evde iki kişiyiz . KDV ÖTV herşeyi katarsalar 140 değil 540 bile gelir.
Eso54 Kerem-inannesi aslında bu ay pek ütü yapmadım diğer tv buzdolabı fırın çalışması gerektiği gibi çalıştı ama bu ay zamlı galiba
Kerem-inannesi DEF ohh ne guz3l ama benm icin boyle degil durum en üst kattaym ve eşim ne kadar yapsamda ısınmıyor ona rağmen bu ay odamı kapattm ama ne fayda yine cok fazla geldi
Gamzem_12y Kerem-inannesi canm ben de bingöldeyim bizim de alt kat parkeler buz gibi geçen sene her yeri kapatmştm bi tek mutfak yatak odası ve salon açktı 300 den aşagı gelmiyordu dediklerine göre kapatsan daha cok geliyormuş cünku evin her yeri aynı olmazsa daha fazla çalışyormus
Kerem-inannesi Gamzem_12y gercekten mi cok sevindim memleketten biriyle denk geldiğime 😂diger odayi acsam daha mi az gelir yani ? Etkili bisey deniyeym de az gelsn iatiyorm
Ayisigi Kerem-inannesi benimde 2+1 evim bende her yeri yakıyorum 44 de yanıyor maksmm 170 180 geliyor
bbeerraatt Ayisigi biz geçen sene 2 petek devamlı açık 45 de yaktığımız halde 250 260 hep geliyordu tek oda yani size çok iyi geliyormuş
tgbasltan Kerem-inannesi valla rabbim yardım etsin bizde yaktık bu ay bakalım kac gelicek. Ne zaman faturalar kesilıyor acaba
tgbasltan Kerem-inannesi artık yüksek geldiği icin her ay gelir canm .yazin az geldiği icin 2 ayda bir gelıyordu
bbeerraatt Kerem-inannesi evet yüksek çünkü bize gelmedi daha ama korkuyoruz valla 300 küsür gelecek diye 😃 elektrik faturasındaki tarife işini anlayamadım nasıl nereden anlariz hangi tarife hangi saatler aradı uygun olur
Hagag Kerem-inannesi petek temizliği yaptirin bence bakalım biz daha yeni yeni yakmaya başladık bu ay belli olur😬
Gamzem_12y Kerem-inannesi evet canm ben de sevindim 😊öyle dediler ben şu an her yeri açtm çunku ev soguk olunca kombi daha fazla çalşyor
Kerem-inannesi Gamzem_12y ben tam besyolun göbeğinde oturuyorum en üst katta yazları ateş kışları buzz malum bizim memleketin soğuuğu da sert