suuperisii Tetanos aşımın ilk dozunu 17. Haftamda vuruldum 2. Doz için 27. Hafta çağırdılar iki doz arasında 10 hafta var normalde 1 ay olması gerekmiyor mu
suuperisii Deringoksu sağlık bakanlığına baktığımda iki asi arası zamanın en az 4 hafta olması gerektiği yazıyor üst sınır nedir bilemedim hemşire de tarihleri bu şekilde verince kafa karışıklığı olustu
Deringoksu suuperisii aslında ilk dozu erken yapmışsınız 20-27 haftalarda yapan da var ama bilmiyorum sormak lazım
sukranaslier suuperisii bana 21. Haftaya gün verdiler iki dozu aynı anda yapmıyorlar mı salı günü bende olacağım
Misssimsek suuperisii 1 ay olması lazım diye biliyorum canım sağlık ocagindaki ebe ilk dozu bebegimin hareketlerini hissetmeye başladığımda ikincisini de ondan 1 ay sonra yaptırmam gerektiğini soylemisti
Mdnsn suuperisii ilk dozu 6 aralıkta vuruldum ikinci doz için 6 ocakta çagırdılar iki doz arası 1 ay oluyor
suuperisii Hanife06 biraz araştırdım ilk doz 12.haftadan sonra. ikinci doz içinde ilk dozdan en az 4 hafta sonra diyor ancak 2. Dozun doğumdan en az 2. Hafta önce yapılmış olmasi gerektiği seklindeydi.
Hanife06 suuperisii tekrar kontrol ettir canım. Tam 1 ay sonra kesin vurulması lazım değil ama uygun olan süre o kadar. İlk aşının etkisi geçmeden vurulmalı.
himeros35 Bende ilkini 20 de ikinciyi de bugün 24 haftada oldum Yanlış hesaplamışlardır sor bir daha bence