Minnakmucizemm Aras-Altay şuan post ile alakasız ama bende 33 haftalığım nst falan hiç bağlamadılar ne zaman baglicaklar ki?
Aras-Altay Minnakmucizemm hiç bilmiyorum canım ben kontrol için geldim nst diyince şok oldum benimde ilkdi yarım saat sürdü
Kayraruzgar Minnakmucizemm bende 32+5im 33+5de gidicez kontrole ama bnde hiç nst bağlanmadım doktorum gerekli görürsem bağlıcam bn ultrasonda görüyorum şuan herşey yolunda dedi son gittiğimde sormuştum
Xedice__10 Kvsrazz selam canım aynıyız . Ən son müayeneye ne zaman gittin bebeğin kaç kiloydu ? Sırt bel kasık ağrıların oluyormu ?
Kvsrazz Xedice__10 canım merhaba yeni gördüm kusura bakma bel ağrım ara ara oluyor işimden dolayı hareketliyim çok o yüzden çok bişey anlamıyorum bebeğim 2200 sizin
ems1 31+1 🥰🥰 32 ye yaklaştık , bugün kontrolümüz vardı 2048 kg olmuş bebeğim nst için erken değil mi ?benim Doğum tarihini sorduğumda 34-36 da konuşalım çok erken dedi doktorum ,
Ozgeee93 ems1 benim bebeğim perşembe bakıldı 31+1de 1990 gram ve dr biraz tontiş göbek çevresi 10 gün önde dedi.. gebelik şekerim var bu yüzden endişelendim biraz. Sizin kilo ile ilgili bi yorum yaptı mı doktor ?
Aras-Altay Tutu_ali_vefa bende anlamadım bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi bide benim bebeğim ters acaba ondan mı aldılar diye düşündüm
Esraaa1709 Kızlar isim düşündünüz mü 🙈ben hala çok kararsızım ama az bir zamanımız kaldı doğuma Allah’ın izniyle . Mirhan ismi sizce nasıl 🤔