Esila4549 Ben kendim kelle paca işkembe yapacam temiz yapacam yanı ama İnternette gebelikte yenilmez yazıyor canım cok cekıyor ne yapacam yiyen var mı? 2 hafta sonra kontrolum doktoruma sormak ıcın ama canım cekıyor 25 haftalık olduk
Deringoksu Esila4549 geçen gün yemiştim ben ilk hamileliğimde de yiyordum ama zararlı mı diye hiç düşünmedim 😊
MutluB Esila4549 ben de ev yapımı yedim hiç de sevmem çevremdekiler çok yararlı ye dedikleri için yedim özellikle suyunu bir sorun olmadı şükür 🙏
defne55 Esila4549 niye korkuyosun ki alt tarafı 1 kase çorba korkma bisey yapmaz ben çok ıctim doğurdum bisey olmadı 😂
07052019 Esila4549 sakatat olduğu için bakteri parazit riskinden dolayı yeme diyorlar. Ben normalde de sakatat asla yemem ama doktorum yasaklamıştı. Çevremde evde yapıp veya temiz bildiği yerden yiyen çok insan var. Bi doktora danışın isterseniz içiniz rahat etsin
Esila4549 07052019 işbembeyı kaynar suya bırakıp temizledim sonra tuzlu suya bandırdım mikrobu ölsün diye yarına kadar tuzlu suda baya temiz yaptım ama korkuyorum canım da cok cekıyor
Sanemsoz İçmeyin,kurbanda ben de ev yapımı kelle paça içmiştim hem de 3-4 kaşık, doktorum kızmıştı,senin bebeğinin paçaya ihtiyacı yok diye:(
Sema12 Esila4549 ben kokorec fln yiyorm cnm zarari da olmadi cok sukur her iki gebelikted surekli yenmiyor soncta yapip yiyebilirsnz 😊👍
Yelz_91 Esila4549 ben ilk 8 hfta kellepaçyla beslndim diyebiliri çok şükür hiçbşy olmadı dr yiyeblirsin demişti