Kizlar meraba ben sprial ile hamile kaldım sorun yoktu kese falan gözükmüştü 1 hafta snra dr dedi sprial ckarılmasi lazım çıkarttı çıkarttıktan sonra 15 gün kanamam oldu kesti ama az az kahverengi leke geliodu hep yattım arada mecbur günlük işlerimi yaptım ama 1 hafta snrası falan saglik ocagina gittim orda ayakta sıra bekliyordum birden kanama oldu ama evdede biraz sancı mide bulantsı da vardı ambulans çagrldi acile gittim yatış verdi kalp atısı falan vardı yani 5 gün hastanede yattım tedavi oldm igne vuruldum çıktım 2 gün oldu ama sancım mide bulantm arada az az oluo lekelenmem devam edio benim gbi böyle olan varmı dr dedi kesenin yaninda kanama var 1 ayda 9 ayda sürebilir artık Allahın taktidiri takibe devam edecegiz artık spraili çkartinca bi arızamı bişeymi biraktilar orda bilmiyorum zaten hemsire doktora o an yanlis makası vermisti kan doluydu makas degisti sonradan ama kime sorduysam keske cikartmasaydın dedi saglik ocagndaki doktorda keske cıkartmasaydın dedi bilmiyorum artık insallah saglicakla kucagima alırım bebegimi sizinde Allah kalbinize göre versin