EsraDeniz24 Merhabalar boğazlarım ağrıyor ılık suyla limon sıkıp içiyorum bir zararı olur mu acaba 🙏🏻😣 başka neler yapabilirimmm
Tubina EsraDeniz24 zararı olacağınız sanmıyorum ama doktora gitseniz iyi olur. Ateş vs çıkarsa bebeğide etkiler
Anasinifci EsraDeniz24 nane limon ve ıhlamur içebilirsiniz doktorum demişti ama fazlaysa kaçmadan. Ateşiniz çıkarsa beklemeden acile
Hilaldenerieser EsraDeniz24 Nane limon ve ballı süt iç biraZ ılık olsun.. bide toz zencefili balla karıştırıp macun haline getir bir tatlı kaşığı iç bişeycigin kalmaz canım ☺️ Rabbim şifa versin 🙏
Zade EsraDeniz24 Canım belki burada 50. kez bu tarifi veriyorum ama :) Ada çayını demle siz ılıt ve içerisine üzüm sirkesi kat .. ve bununla günde 5,6 defa gargara yap yutma :) Boğaz ağrısı diye bir şey kalmıyor iki güne
Deletedmom327 Ben 1 aydır iyileşemedim burnum tıkanıyor sürekli allahtan ateş yok bol su içip meyve tavuk çorbası tüketiyorum öyle öyle idare ediyoruz
EsraDeniz24 Çok sağolun ama ateş yok çok şükür sadece birim tıkanıklığı ve Boğaz agrım var yutkunurken zorlanıyorum 😣