AysennHE 17 haftalık olduk ve bugün doktora gittim boyu 18 cm kilosu 139 grammis gayet sağlıklı ve yüzde yüze kız dedi 12.hafta da söylemişti başka doktor çıkıntı var demişti ve bugün netleşti 3 kız anası oluyorum 😁😀♥️
H1z2a3 AysennHE benimde üçüncü kızım geliyor 😊 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊🤲🏻
Hlyyldz Zehra321 bende bu cennetlik mevzuyu anlamadim erkek olunca cehennmlik mi oluyormusZ bnce batil bisey bi 😞
AysennHE H1z2a3 oh oh bizden iyisi yok sigortaliyiz artikin😁Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲♥️
Seymabeyza H1z2a3 bana da 3.kız dediler millet hiç susmuyor sanki erkek olmak zorunda gibi manyak gibi insanlar dr yanlış bakmıştır diyorlar insana kendini kötü hissettiriyorlar size böyle diyen var mı?
Sedaanneoluyor Ya bu sene kız senesi heralde herkesin kiz erkek diyen nadir bende kız istiyorum daha öğrenmedik bakalım bizim ne olacak
AysennHE Sedaanneoluyor evet çoğunluk kız sanirim😀Allah size de sağlıklı sıhhatli nasip etsin insallahhh🤲♥️
Hlyyldz Sedaanneoluyor ayyy insallah oyledir aksine bende hep erkek duydum hatta bnde 12+2 de gittim doktor erkek dedi hemdw /94dedi ama nedense hala kizmis gibi geliyor bna acaba istedigim icinmi yksa gercekten kizda yanildimi cok merak ediyorum ama marta kadar gitmiycem
H1z2a3 AysennHE diğer kızların kaç yaşında canım ? Bide eşin ne düşünüyor üçüncü kız gelmesi hakkında
Kardelenyigit Happy46 aayy en çok merak ettiklerimden biride sensin 😅😅yorumlar yaptığımız için hadi hayırlısı olsun
AysennHE H1z2a3 biri 5 diğeri 7 yaşında benim üçüncü olan ikinci evliligimden canım ☺️ benden hevesli
H1z2a3 AysennHE hmm anladım canım 😊 maşallah senin kızlar büyükmüş 😊 rabbim hayırlı evlatlar etsin inşallah