AyeIkraDemir Bugün kontrolüm vardı ve bebegim hiç hareket etmedi başına böyle gelen oldumu 16 4 olduk hiç oynamadı herşey normalmiş ama kafama çok takıldı
MerveKrali AyeIkraDemir canını sıkma bebeğinin uyuduğu pozisyona denk gelmişsindir muhtemelen eğer bebeğin amniyo sıvısıyla ilgili az yada çok gibi bir şey söylemediyse doktorun endişe edicek bir şey Yok sıvısına bakarak bebeğin durumunu anlayabiliyorlar çünkü
Samet_kezz Portakal suyu ıc fındık ye cıkolatayı da üstüne ye ve oyle gıt bıdahakı kontrole ben hep oyle yaptım ve doktor bıle şaşırmıştı çok hareketlı dıye ☺
FahriyeztrkYcel Samet_kezz canım ben 12 haftamdayım ikili test sonucumu almaya gittim hastaneye girdiğimde bi tane hurma yemiştim bakalm nolcak diye maşallah bizimki test dönmüş başta korktum tabi niye ters diye 🙂sonra kıpır kıpır eski haline döndü maşallah 🙏😍
Ayse13 27 martta kontrolüm var benimde fakat düşük tehlikesi atlattım bekleyemiycem başka bi doktordan randevu aldım ultrasona 10 arayla girmiş olcam bir sıkıntı olurmu çol fazla muayene olmanın 🙁
AyeIkraDemir Herşey normal dedi tek birşey söyledi üreme. Varmış Tst istedi yorgun galiba dedi soru sormama fırsat olmadı haftaya perşembe sonucu alıcam bakalım hayırlısı artık