Pelininci Merhabalar kızlar benim şuan gitigim doktor bayan ve olgun tecrübeli bi doktor ama konuşmaları üslubu baya sert daha öncede devlete eşimin arkadaşına gidıyırdum hastane ortamı olanaklar cok kısıtlı ama doktor iyidi benim bi karar vermem lazım doğumu nerde yapcam dair siz olsanız ne yapardınız yardımcı olurmuusunz lütfen
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Pelininci Benim doktorumda erkek yapı ve uslüp olarak serttir.Ama tecrübelidir.Kendisini tercih ettim.Tecrübe önemli.
Zehra321 Pelininci ah ahh ben bi karar verebilsem nerede doğuracağımı size de yardımcı olmak isterdim 🤦🏻♀️
Gizemabc Pelininci benim doğum için seçtiğim doktor da mesafeli, paraya doymuş, alanında uzman bir perinatolog doktor. Tabii güler yüz, yakınlık bekliyor insan ama ben de tecrübenin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum
Pelininci Cokokuyan_dorukusunannesi48 Canım doğum sırasında bu sertliği olursa o acıyı hissederken ne kadar doğru bi seçim yapmiş oluruz
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Pelininci Senin doktorunu bilemiyorum çekincende haklısın.Benim doktorum dediği birşeyi yapmazsan dinlenemezden o anlamda sert.Yoksa rahatlatan bir yapısı var.
Pelininci Cokokuyan_dorukusunannesi48 rabbim hepimizi iyilerle karşilastırsın ama gerçekten çok zor bi karar benm ilk gebeliğim endişelerim cok fazla bakalım ne yapcaz
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Pelininci Çok haklısın benimde ilk gebeliğim korkularının olması çok normal.Sağlıkla mutlulukla yavrularımıza kavuşalım inşallah🙏🏻🤲🏻🧿
Tuuce7 Benim doktor da bi değişik çözemedim . Bi yandan gülümsüyor bi yandan da diyeceğini diyor . Kızsan bir dert , kızmasan bir dert.
Pelininci Tuuce7 işte dengesizlik cok zor bi modda kalsa sıkıntı yokTa ona göre yol alır insan ama maalesef 😕