Mervezumra123 Sabah kontrolüm vardı doktor 2cm açılma var dedi parmağımla 3 3.5 yaptım dedi ve onda sancılar başladı suni vereyim dedi kabul etmedik eve geldim ama sancım başladı neler yapmalıyım bana dua edin bugün gelir galiba paşam
Gnll35 Mervezumra123 sıcak bir duş al ve hastaneye git canım. Çünkü benimde öyleydi ve 3 cm den 9 cm me 1 saat sürdü.
ATC Mervezumra123 squat yap cnaım açılman ilerlesin yürü merdiven in çık eşyalarını kapı kenarına koy bebek aşagıya baskı yaptığı zaman git bence imkanın varsa cinsel ilişki de açılmayı ilerletiyor
Derderya Mervezumra123 kaç haftaliksin canim ins bi avazda kurtulursun bencede biraz daha bekle git suyun gelirse hmen git açılmak hizli ilerler cunku haber ver bizede 😀
Ysmn_dmrcii Gnll35 canım bisey sorcam benim 3 cm di doktor eve gönderdi ilerlemedi acilmam. Ne yapmam lazım acaba?
kimsebilmesindiye Mervezumra123 cok fazla evde sancini çekme.kimi insanlarda birden acilma olabiliyor.benim dr saat 5 ye dogum olur diye dusunuyordu saat 2 de dogum yaptim
Mervezumra123 Derderya 40 haftalık canım bugün tam olarak inşallah hayırlısıyla kucağıma alayım yazarım size 😊
Busemasalpoyraz Îlık dus al çömelme hareketi yap ondan snra sancilaen sıklasck zaten 5 dk bire düşüne kadar bekle bence cnm hastanedede ayni durum olcak cantani koy kapi kenarna esinide eve cagr yoksa
Mervezumra123 kimsebilmesindiye ayy kafam çok karışık öyle de diyenler oluyor ilerler diye yavaş ilerleyen de var rabbim kolaylık versin inşallah dayanılmayacak gibi sancım olmayınca evdeyim daha
Gnll35 Ysmn_dmrcii ben yürüdüm canım. Muayeneden sonra. Evde suyum geldi sıcak duş alıp gittim hastaneye