mrb gebedaşlar 😇 iyi ki burası var çoğu şeyi burdan öğrenerek mutlu bir 41 hafta gecirdim. 27.haftamda erken gelesi olan bizim hanım 41 e kadar gelmez oldu 15 kilo alarak mutlu bir dönem yaşadm herseyim şükürlük gecti ama son haftalar gripti boğazdı derken acile gitmek zorunda kaldım dr sancı testi yaptı oysa grip için gitmiştim. neyse testi gecip hersey normal çıkınca iyi eve git yarın normali bekle şimdi gelesi yok dedi hanımın😇 12de gece yemek yiyip tv izlerken hastanede bir yandan da nst çekiyorlardı geceleri zaten sığamazdı karnıma yine yerinde durmuyordu değişen bişey yoktu benm için ama meğer varmiş kordonu dolandığı için kalbi zayıflamiş aşağı inmek isterken kordon kızımı sıkıyomuş dr acil sezeryana derken ne olur normal için cok uğrastm gebelik okullarına gittim yürüdüm spor yaptım dedim ama kızın tehlikede deyince mecburen sustum ağlayarak titreyerek hazırlandm eşimi aradm yetiş diye ama o gelene kadar kızımla cıkmiştık ve kapıda gözleri yaşlı bekliyordu. ameyata gelince heyecandan çenem durmadı nasıl durayım nasıl nefes alayım siz ne derseniz güzelce yapaym size güveniyorum bana yardım etmek için cok iyi davranıyosunuz sağolun diyerek onlara da ben motive vererek bana iyi davranmalarını istiyordum öylede oldu belden iğne hiç anlamadım hemde iki kere yapıldı uzan dediklerinde iğne bitti mi dedim 🤪 uzanınca aaa soğuk bişey sürdünüz şimdi de cekiyonuz bişey karnımda dedim dr da al bak bunu çektik dedi ve kızım baharımı yanağıma koydu kadife teni ile ateş gibi sıcaktı onu giydirdiler beni cıkardılar odama geldim bebek yok herkes ağlamaklı bebek nerde diyorum gelmedi dediler o an cok kısa sürdü ama cok korktum bişey mi oldu diye sonra geldi meğer ayak izi aşı filan yapılmiş azıcık gecikmiş 😇
önerilerim depend iyi gecelik altında o yetiyor bide varis corabı giydiriyolar zaten iki pijama yedeğim vardı hiç gerek duymadım korse cok iyi hemen taktım daha rahat oldu süt geldi ama ucu olmadığı için zorlanıyom kızım başarılı atlatacaz eminm bazen çay kaşığı ile sütümü vermeye çalıyoruz yan etkilerden el uyuşması yaşadm sadece magnezyum içerek atlattm ama çok fena bir uyuşmaydı kopuyo sandim parmaklarım. sonuç olarak hersey nasip benm kadar normal isteyen ve uğraşan hiç yokken ve aklıma hiç sezeryan gelmezken böyle oldu ama olsun şükür 🙏🏽 şimdi ikinci günümüz ve taburcu olmak için toparlanıyoruz kızımla 🥰 kızımda annesi gibi güçlü kimseye muhtaç etme diye rabbime hep dua ettim şükür gayet iyiz. tek nazımız babamıza 🥰😍😇herkese dua ettim çocuk isteyenlere hamilelere hastalara rabbim kolaylık versin inşallah. ne olursa olsun dua edin ve Allahtan gelene razı olup hastane ekibine güvenin ve güvendiğinizi belirtin iyi izlenm verince daha iyi ilgi görüyorsunuz 🙃