laboratuvarbebegi1 Kızlar ne yapmalıyım ya ağrı hissediyorum bebeğim küvezde sağıyorum ama emmek gibi olmaz yeteri kadar gelmiyor herhalde şişlik oldu emmesi lazım düzenli olarak. sütten süt kanalları tıkanmış olabilir mi? 😞😞
Sahreyldrm laboratuvarbebegi1 uzun uzun ve sık aralıklarla sağmak gerekiyor kuzum benim de aynı olmuştu o şekilde rahatladı ağlıyordum artık ağrısından
Sibel2344 laboratuvarbebegi1 sicak su iyi geliyor diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum dus alabikiyorsanz alin yoksa sicak su torbası kullanın masaj yakın gogsununze aşağıdan yukarıya dogru iyi gelir umarim
Eceveannesi laboratuvarbebegi1 cnm ılık sicak bir banyo yap yumuşar kesinlikle akar sütun yoksa çok ağrı yapar altımı yerine gelir zaten masallh ne guxek sütun var ama sıcak duş kesinlikle
Mrv1234 laboratuvarbebegi1 canim sicak suyun altinda goguslerine masaj yapa yapa sag goguslerini yoksa cok daha fazla agrir bide eger goguslerini uzun araliklarla sagiyosan rger ondandaa olur kisa kisa araliklarla sag bu arada cok gecmisnolsun umarim bir an once bebegine kavusursun😙
laboratuvarbebegi1 Sahreyldrm pompayla sağıyorum canım bugün hastanede bebeği görmeye gittiğimde makineyle sağsam rahatlar mı acaba 😞😞
Sahreyldrm laboratuvarbebegi1 evet bak hastane makineleri daha kuvvetli diye duymuştum bı de orda dene ama boşalt mutlaka göğsunu kuzum ateslenirsin bile süt yüzünden inşallah bebeğin tez vakitte çıkar da emer rahatlatır
laboratuvarbebegi1 Sibel2344 sıcak suyla masaj yapa yapa geldi sütüm gitmez değil mi ya çok uğraşmıştım gelmesi için 😞
laboratuvarbebegi1 Eceveannesi gelmiyordu canım rezene çayının faydasını gördüm birde sürekli sıcak suyla masaj yapa yapa geldi makinede günlük çekiyordum
Berika06 Sıcak suyla masaj yap göğüslerine oval şekilde o iyi Gelicektir umarım en kısa zamanda kucağında olur yavrum..
Mrv1234 laboratuvarbebegi1 ha bu arada canim yanlis hatirlamiyosam eger lahana yapragimi ne oda iyi geliyomus tikaniklik filan olursa internetten bi arastir ama cozum daha cok sicak su bude havlu kompresi filan yapabilirsjn sicak
laboratuvarbebegi1 Mrv1234 sıcak su torbası yapıyorum şuan canım lahanayıda internette gördüm sağol canım🙏🤲
gurcem laboratuvarbebegi1 sıcak suyla dus onerırım canım ıkı saate bır 15er dakıka sag agrın kalmaz sukur et bak sutun var sutten agrıyor
Mrv1234 laboratuvarbebegi1 rica ederim gogusunu sik sik sag oyle bi sanci kalmaz yarim saatte bir saatte sutun icinde sut saklama posetlerinden al dolaba koyarsin zaten kuvezdeyse bebegin ne kadar kalicak bilmiyorum ama sanirim dondurulmus halde istiyolar diye biliyorum
laboratuvarbebegi1 Mrv1234 150 ml tek sağabildim gelmiyor sadece 3 defa beslenebilir dedi hemşire aradım şimdi 😭 gelmiyor pompayla ya şimdi gidip hastanede sağacam😭
Mrv1234 laboratuvarbebegi1 insllalah bebegin emdikce emdikce gelir canim sen kendini strese sokma bak uzum hosafi kara uzum veya sari uzum illaki biliyosundur onu kaynat ic ayva hosafida iyi olur rezene cayi ic gunluk mutlaka su meyve suyu corbayi bol bol tuketmeye bak sen ilk once inan sutunun olucagi bebek emdikce emdikce gelir zaten insallah hemen illa mama vermeye kalkma bebege baktin doymuyo son care verirsin mama cokd aiyi bisry degil ama mecbur kalirsan verirsin allah yardimcin olsun
laboratuvarbebegi1 Mrv1234 emzirdim akşamdan da sağmıştım canım 150 ml akşam 9 a kadar yeter dedi tekrar gidicem