Fdle Bebeğim dün akşamdan beri çok az hareket ediyor zorla hareket ettiriyorum desem yeridir zaten çok hareketli değildi ama iyice azaldı gibi 1 haftadır gribim ondan etkilenmiş olabilir mi bu haftalar da normal mi sizce en son 3 gün önce gittim doktora herşey normaldi😔
MuhammetinMelisi Fdle günde 10 defa hereket etmeli deniyor normal de canım yani ben saymıyorum ne kadar heraket ettigini ama en azından konuşunca tepki veriyor sadece karnımla oynayınca istersen tatlı biseyler ye çikolata falan ve da yeni gitmişsin doktora eğer özele gidiyorsan 10 gün olmadığı için para almaz tekrar git sor için rahat etsin
Kizkalesi Fdle yorgunsan ondan az hareket ediyor olabilir bide uyku düzenleri değişiyor. Benimkinin 32 den sonra uyku düzeni değişti farkettim gündüz hareketleri azaldı gece arttı şuan uyanık mesela 11 den sonra pek hareket etmez
Kizkalesi Fdle birde artık benim sesime tepki veriyor, dün ilk defa babasına da tepki verdi konuşmayı dene çocuğu dürtme sürekli 🙄😊
Fdle MuhammetinMelisi günde 10u geçiyor canım da bugünde bi bakayım olmadı doktora bi yazıyım ne diycek ona göre hareket edicem artık
Fdle Kizkalesi ben dürtüyorum sürekli çünkü benim kızım konuşmaya falan tepki vermiyor çok rahat bi bebek hiç umursamıyor 🙄
HLYK90 Bazı günler benim kıZım da daha az hareket ediyor günde 10 u geçiyorsa sıkıntı yok diyor doktorlar geçen ben panik olup gitmiştim ve bebeği harekete geçiren şeyin su olduğunu böyle durumlarda bolcana su içmemi söyledi. Ama yine de git doktora ya da acile nst ile kalp atışlarına baksınlar en azından. Rahatlarsın stres geçmiyor ben de ağlayarak gidiyorum her seferinde doktora
Flower Bende de aynı durum vardı 31+ 4 teyken yoğun bir grip geçiriyordum zorla hareket ediyordu anca birseyler yiyeceğim sonra ona dokunacağım falan oda öyle keskin hareketler değildi yani çok korktum falan ertesi gün doktora gittik gayet normal çıktı yeri daralıyor falan dedi şimdi 32 girdik şükür yine hareketlendi benimde gribimin şiddeti azaldı bence biz hasta olunca onlarda annelerini yormak istemiyor bende sadece 32 haftada işte beyninin sol lateral ventrikülde su miktarı 10 ml Altınta olması gerekirken özel muayenede 9.4 ml çıktı o bizi çok korkuttu 10 üstü hidrosefali denen hastalığa neden oluyormuş hemen araştırma hastanesi perinatolojiye yönlendirildim orda işte detaylıda 8.4 çıktı şükür dedim ama iki hafta bir kontrol edelim dedi 34 te yine perinatolojiye detaylı ultrasona giricem bu Arada bu olay olmadan tam 1 hafta önce şehir hastanesine gitmiştim orda doktor göremedi yat kalk hadi güle güle yaptıkları için düşündükçe sinir oluyorum . Hidrosefali yazınca o kadar hasta çocuklar çıkıyor ki allah düşmanımın başına vermesin Doğuma kalmış 8 hafta bunları duymak beni yıktı çok üzüldüm ama ben inanıyorum benim de bebeğim inşallah sağlıkla gelecek kucağıma hepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım inşallah
Kvsrkn Fdle ilk oğlumda benimde öyleydi çok az hissederdim oda çok hareketli değildi çok rahattım doğduktan sonra tam tersi oldu. Şu an yine hamileyim buda sağolsun solucan gibi her yerimde geziyor çok net hareketleri.
HLYK90 Fdle çok iyi anlıyorum seni ben bir gece ağlaya ağlaya sabahı zor etmiştim. Sonra hemen doktora koştum rahatladım o beni yaklaşık 1 hafta falan götürdü. Sen de git içine dert etme boşver.
Kizkalesi Fdle benim 34 de babasına tepki verdi, benim sesime tepki vermesini de şöyle farkettim nst ye girdim geçen hafta, kzıım kıpırdamadı yine yanımdaki bikaç soru sordu ben konuşunca kızım da hareketlendi
Kaderkayaa Korkmayın inşallah bişe yoktur benim kızımda öyle az hareket edenlerden ama ben kafaya tsktımmı hareket edene kadar tatlı yiyorum sonunda hareket ediyor ☺️
Fdle Kaderkayaa hareket ediyor da çok yavaş ve böyle bir iki kere yalandan vuruyor gibi yapıyor o kadar geri duruyor 😔
Fdle Kizkalesi yok kız benim ki fena şimdiden postlardan hatırlarsın beni canı istemeyince ben ne yaparsam yapayım imkanı yok oynamıyor bugün bi bakıcam kahvaltıdan sonra hareketlerine eğer yine az olursa doktoruma bi uğrayım diyorum
Fdle Kizkalesi aynen kuzum birazdan kahvaltı edicem bi bakayım hareketlerine doktoruma da o ara yazıyım böyle böyle diye o gel der büyük ihtimalle hareket etti biraz önce ama dediğim gibi çok yumuşak hareketleri
Kizkalesi Fdle yani bu haftalar önemli, bişey olduğunu sanmıyorum ama bende bu aralar herhaftagidiyorum buram ağrıyor şuram ağrıyor diye yoksa hareketleri iyi şükür 😊