Busy92 Kızlar selam😘 haftadayım ama asla uyuyamıyorum 😑 Erken yemek yiyorum gece bir şey yemiyorum ama olmuyor 3 te bi kalkıyorum bu saatlere kadar delirmece🤯 Sizde durumlar nasıl?
Gamze0144 Busy92 bende 32ye yeni girdim.şuan uykusuzluktan cildiracagim.iki gündür geceleri uyku sorunu yasiyorum.tekmeler havada ucuyor dersinki içerde kazı çalışmaları var😂 bide eşim mışıl mışıl uyuyor ben böyleyken agzina yastik basasim geliyor😂😂😂
Betulaks Busy92 aynı durumdayım 2 gıbi anca uyudum 4 te uyandım gözüme uyku girmiyor şuan karnımda acıktı canım birşey istemıyor 🙃 ben 22 +5 haftalığım geriye kalan günler nasıl gecicek bilemiyorum 🤷♀️
Sirius223 Busy92 bir kaç gündür inanılmaz yemek borum da yanma hissi var. Nefes alırken, su içerken dahi canım yanıyor. Uyumakta zorlanıyorum😊
rukiye-02 Busy92 bende bebeği emzirmeye uyanıyorum ahh gözlerimden uyku akıyor ama mecburen kalkıyorum hamileliği özledim yaa 😬😥
Busy92 Gamze0144 ay cok zor ya😔şimdi ben eşim horladığı için burnuna parmağımı soktum😂 Bu ne rahatlıktır ya 😂
Busy92 Betulaks erken başlamış beybi senin uykusuzluklar ben o haftalarda mis gibiydim sırtına yastık yok rahat rahat yatmaya bak
Betulaks Busy92 Allah sizede kolaylık versin agrınız sızınız varsa hafifletsin vakti geldiğindede sağlıkla kucağınızda görmek nasıp olsun inş İyi geceler yada hayırlı sabahlar ☺️🙋♀️
Ssraa Şuan ufaklığı ayağımda sallamaktan saatlerdir bacaklarım koptu uyku tavan sinir tavan... ben de hamileliği özleyenlerdenim
Sunshine1 Kızlar Allah kolaylık versin bebekliler. Özleyeceksiniz hamileliği diyorsunuz ama mide yanması ile uyandım uyuyamıyorum içimden ateş çıkıyor valla. Doğursam da sallasam diyorum 🙈🙈😃
Ssraa Sunshine1 ben de çok zor bir hamilelik geçirdim hep doğsun da bakarım bundan iyi diyordum ama o zor hamileliğimi unuttum bile😁en azından Akşam yatıp sabah kalkıyordum😛
defne55 Ssraa bende öyle gece oturup gündüz uyuyordum akşama kadar şimdi gecemi gündüzümü birbirine kattı kızım 😂😂
defne55 Busy92 ah gözünü seveyim o uykusuzlukların gece uyuyamazsınız gündüz uyursunuz bide bebiş olduktan sonra görün uykusuzluğun ne demek olduğunu 😂😂
Hilallsen 4 de uyandım ve hala uyuyamadım zaten şimdi de işe gidiyorum, gündüz de uyumak yok çıldırcam🤯