Babyyinlovee 16.haftama girdim tekmelelerini çok merak ediyorum acaba ne zaman başlar 😳 siz ilk tekmelerini ne zaman nasıl hissettiniz ☺️
Bsraakdmr Babyyinlovee ben 21 de hissettm şuan 22 haftalık muhteşem bi his ❤️Babasının sesini biliyor o işten eve gelince hareketleniyor ve sesli kalabalık ortamları sanırım hiç sevmiyor çünkü o zamanlar hiç hareket etmiyor😀
istanbullugelin_ Babyyinlovee Tam da 20. Haftada hissetmeye başladım çok güzel bir duygu az daha sabredin 🥰
FulyAtik Babyyinlovee ilk gebeligimde 17.haftada 2.gebelikte 13.haftada hissetmeye basladim 13 deyince sok olmayin 2.gebeliklerde hissedilebilirmis bende doktoruma sorarak emin oldum
bsra18- FulyAtik doğru canım ben ilk kızımda 18de hissettim ikinci kızıma 30 haftalık hamileyim 12. Haftadan beri hissediyorum
Hebunturan Babyyinlovee ben 18 haftalığım 14 ten beri hareketlerini hissediyorum tekmelerinide yavaş yavaş hissetmeye başlıyoruz 20. Haftadan sonra net olarak hissederiz diye düşünüyorum :) Babyyinlovee
Jale_b Babyyinlovee ben 19cu haftamdayim daha hic birsey hissetmedim)) bi ara cok korkuyordum neden hiss etmiyorim diye doktor ilk hamilelikte normal 24haftaya kadar ola bilir dedi :D ama hala tik yok
Sirius223 Babyyinlovee her gebelik farklıdır ben 22 haftada hissettim. O döneme kadar bunu epeyde kafama taktim. Biraz daha zamanı vardır annesi harika bir his dilerim bir an önce o mükemmel tekmelerini hissettirir. Dünyada ki en güzel duygu sahsimca 😊❤