Habibegnc Kizlar doktr randevuma 1 hafta varr ama bu ara fazla sıklastirdi idrar torbama cok bastiriyo aniden vurunca altima edicek gibi hissediyorum sizliyo rahmim.. sizde durumlar nedir ?
Gamzebasyigit Habibegnc biz 34.haftadayız bende de aynı şekil oluyor. Altıma kaçıracak gibi hissediyorum. Tuvaletten yeni çıkmış bile olsam yapmıyim diye koşturuyorum. Bir de artık idrarım eskiye göre koyu renkte. 😕
Habibegnc Smbl_gzl 10 dk cok azms ya bi idrar testi verin bakilsin. Benimde bi ara sık gidiyodum enfeksiyon ckti tek kullanimlk bi toz ilac vermisti doktor
Faffabay Gamzebasyigit suyu az içiyor olabilirsin belki canım idrarın rengi ondan koyulaşır diye biliyorum
Faffabay Bende 34 haftalığım tuvaletten rahat çıktığımı bilmiyorum hep sanki dahası var da yapamıyormuşum gibi 🤦🏼♀️ neyseki az kaldı,bir gün bizlerde doğum hikayemizi yazacağız inşallah🙏🏻
Arzuarzu Bende aynıyım ve idrarımı yaptıktan sonra kasıklarımdan baskı oluyo sanki içimden bişeyi çekiyolar
Habibegnc Mervazz bugun bende fatlettim insan biraz korkuyo ama normal denildi surekli takip ediyorm kendimi bugun bi kez kacirdm tabi birazda gun icinde kosusgurmaya bagli oksururken hapsirirken oluyo maleseff