Senem06 İzmir Çiğli Ataşehir 6+4 günlük henüz çok yeniyiz ilk bebeğimi 16 mayısta 9+2kalbi durduğu için kaybettim bu ikinci hamileliğim bunda da risk varmış beta hcg göre bebek çok geriden geliyor doktor yüzde yirmi ihtimal verdi dua edin lütfen
Dereninannesi Senem06 canım bende de kalbi durduğu için kürtaj yoluyla aldılar şimdi ikinci gebeliğim kanamam oldu düşük riski vardı ine yaptılar düşük önlüyücü ilaçlar kullandım şimdi 27+4 üm hiç canını sıkma sürekli uzan ayaklarının altına yastık koy biraz yüksekte olsun Allah İn izniyle kucağına alırsın sende🙂🙂bu arada sürekli pozitif düşün çok işe yarıyor 😊😊
Senem06 Dereninannesi inşallah canım inşallah Rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder
Yenidenanne Dereninannesi bende ilk bebeğimi ağustos ayında kaybettim kalbi durmuş yada hiç oluşmamış dedi doktor 8 haftalık olması gerekirken 6.haftada kalmış gelişmemiş kürtaj oldum şimdi yeniden hamileyim 5 haftalık ama korkuyorum benimde geçtiğimiz hafta kanamam oldu progestan ve iğne verdi doktor şimdi iyiyim ama ilkini kaybedince korkuyo insan buarada izmir buca/kozağaç bende 😁Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 💕
Tubis Kızlar selam bende Aliağa dayım.izmirde çalışıyorum ama raporluyum.30+5 deyim kızımıZı bekliyorum 😍
AylinIlerKaar Senatlk benim doktorum su hastanesinde tüp bebek işlemlerini gerçekleştiriyor ve Doğum için gidiyor.normalde oranın doktoru değil.Ancak hastaneyi Doğum için pek önermedi.ekip ve anestezi açısından.
Busraa [bilinmeyen] gercekten mi 😌 bende doktorumda cem buyuktosun bazen cok mu rahat diye dusunmuyo degilim 😁
Busraa [bilinmeyen] kaçıncı haftadasin peki canim? Valla benim ilk hamileligim cok kisiden duydum iyi doktordur diye o sekilde tercih ettim ama bazen ufak tefek tereddutler yaşıyorum
Busraa [bilinmeyen] kaçıncı haftadasin peki canim? Valla benim ilk hamileligim cok kisiden duydum iyi doktordur diye o sekilde tercih ettim ama bazen ufak tefek tereddutler yaşıyorum
Busraa [bilinmeyen] ya burda özel meesaj diye bisey yok demi aradim ama bulamadım senden telefonunu istesemde whhatsappdan bikac soru sorsam sana rahatsiz olur musun biraz kafam karisikta doktor konusunda
Semahalac Ben de gaziemirde oturuyorum Buca gedizde çalışıyorum 30+2 deyim nasipse kızım olacak tanıştığıma srvindim herkesle.rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🙏🏼😍