Sanemiko MrTGcE kesinlikle Canım 😍 Mumla arıyorum İnan. Candanlığa, samimiyeti, çağdaşlığı ahhhh ahhh 😍 Siz benim yerime de soluyun güzel havasını❣ buralar soğudu ☺
MrTGcE Sanemiko seni anlıyorum canm çok zor gerçekten ama olsun mutlumusun evinde yuvanda gerisini boşver 💗 ama dedigim gibi insan özlüyo💖 😊
Dereninannesi Sanemiko kıyamam ya üzüldüm senin adına. Ama merak etme senin yerinede solarım bu havayı🤣🤣
Minikkuzuma Sanemiko bebişn küvezde emin ellerde sen merak etme bol dua et bol nefes al ver rahatla bak nasıl güzel olacak Allah yardım etsin
Sanemiko MrTGcE Allah'a şükürler olsun canım 🙏😍 zaten eşimi sevmesem gelmezdim dediğin gibi huzur en önemlisi ☺
Dmlsnmzz Arkadaslar merhaba 🤚 Bende ızmıre gelın geldım 10. Haftamıza gırdık ege unıversıtesınde önerebılecegınız bır doktor varmı arkadaslar tek muayene ıcın gıdıcem
Dereninannesi Busraa söylesem bi dert söylemesem bi det ama yinede söyleyim 18 im ocakta 19 olucam ve 4 senelik evliyim🤗☺ 27+3 günlük gebeyim
Busraa Dereninannesi caniim mmasallahh 😁😁 27 yaşındayım acaba erken mi. Diye düşünmüştüm bende annelik icin. 😂 Allahım kuucagimiza almak nasip etsin