Arzucvk06 Yesim1995 katılıyorum bende çok tepki aldım bu konuda ama önemli olan benim ne düşündüğüm dü🥰
Arzucvk06 Mstfaslhn1234 sır tutan anlamında. Huzeyfe bir sahabe ismi peygamber efendimizin sır tutan en yakın dostuymuş
Gamm Happy46 yaramaz mı peki? Bizde rüzgar düşünüyoruz rüzgar hareketli yaramaz olur dediler ama kapalım koştursun yavrucak dedik 😂
Baklava Arzucvk06 Huzeyfe ismini bende severim 😍 ama millet telaffuz edemez yanlis yazarlar filan diye pek dusunmedim. Ilk oglumuzun adi kulagina Ertuğrul Musab diye okundu.ama Musab ı yazdirmadik kimlige. Harf hatasi cok oluyo resmi yerlerde ugrasmasin bosuna. 2.daha 14 haftalik cinsiyetini bilmiyoruz ama erkek olursa Ali Muaz olucak kesinlikle 😊 Kız olursada Ertugrula yakin Erva ismini koyucaz ins.
Baklava Arzucvk06 Huzeyfe ismini bende severim 😍 ama millet telaffuz edemez yanlis yazarlar filan diye pek dusunmedim. Ilk oglumuzun adi kulagina Ertuğrul Musab diye okundu.ama Musab ı yazdirmadik kimlige. Harf hatasi cok oluyo resmi yerlerde ugrasmasin bosuna. 2.daha 14 haftalik cinsiyetini bilmiyoruz ama erkek olursa Ali Muaz olucak kesinlikle 😊 Kız olursada Ertugrula yakin Erva ismini koyucaz ins.
iremylmz Arzucvk06 erkek mi bilmiyoruz ama olursa eğer Kartal olucak, kız olursa Açelya , Sağlıklı olsun hepimizin inşallah ♥️
CnsCls Sunshine1 bizde eşimle Atlas ismini çok istiyoruz ama araştırdığımızda yunan mitolojisinde bi tanrının adı olarak geçmesi biraz kararsızlık yarattı hala düşünüyoruz 🤔
Ozuturk Biz de henüz karar veremedik ben Noyan ve Giray isimlerini beğendim ama eşim beğenmedi 😁 o da Alparslan diyor bilmiyoruz henüz, son anda karar vereceğiz ya da kura cekeceğiz sanırım.