Secil35 Merhaba ben son ader tarihimi bilmiyorum bu yüzden tahmini olarak soyledım doktoruma bebegim 2100 gram falan hafta olarak 33 diyorlar ama kilısu fazla oluyor o zamanda bugunde calısabilir raporu aldım. Sizlerde bebek 33 de kac kg civarıydı
EnginDenizim Secil35 canım 31 haftamda 1.959 grdi bebeğim doktorum haftasina uyumlu dedi.suan 33 haftamdayim ortalama seninki kadardir bence senin bebeginin kilosu haftasina gore iyi. Doktoemu dedi kilosu fazla diye anlayamadim orayi
Svcnn Secil35 kilosunun fazla oldgunu kim soyledi peki cnku bende 33 hafta civari 2100 grm filandi doktrmda hc fazla filan demedi kilosu icn fazla olsa bana derdi ck dye
Secil35 Secil35 Secil35 demekki bende 33 üncü haftadayım tahmini adet tarihime gorr doktot cok demişti demekki tamam ben yanlıs soyluyorum adet tarihini benim planlo gebelik degildide ondan teşekkürler allah bebeginizi kucaklaamayı nasip etsin😚
Secil35 EnginDenizim evet ni hafta önden gidiyor dedi.İşte benkm dezavantajım benim tahmını adrt tarihime gore hesaplıyor tahmını dogumda 10 mays ama ben nisan sonu gibi bwklesem daha iyi demi