Zeynep_1 34 haftalık olduk bugün ama sancım vardi çatı muaynesi oldum 1 cm açılma var dedi. Hafif sancımda var. Ciğer geliştirici oldum. Şuan serum veriyorlar. Böyle olup gününü dolduran bebek var mı?
Kadriye-melek1 Zeynep_1 aynı haftada benide yatırdılar 2 kez ciğer geliştirici serumlar verdiler bi gece kaldım hastanede sonra nidilat diye bi ilaç kullandım şu an 37 haftalığız canm
Anneeee1 Zeynep_1 aynı durumdayız ilaçlarla sancıları bastırmaya çalışıyorlar Allah yardımcımız olsun
Seda5892 Zeynep_1 34 de benim de 1 cm açılmam ve sancıılarım vardı doktor bir kaç güne doğurursun demişti 39+4 de doğurdum açılma 3 cm olmuştu ama sezeryana alındım
Amineasya Zeynep_1 benimde 34 de 1 cm vardı hiç ilaç felan vermediler yat dediler yattım çoğu zaman şuan 39+1 oldum şimdi de gelmiyor 😂
Amineasya Zeynep_1 o zaman var mıydı bilmiyorum hatırlamıyorum ama şuan var adet ağrıları ve 2 cm açılmam var
Zeynep_1 Kubraseyit00 hastaneye gelene kadar hiç anlamadım anlaşılcak birşey değil bence doktor bakmadan
Zeynep_1 Seda5892 doğuramıcam anlaşılan🙈özel hastanelerin tuzağımı yoksa bu sancı açılma anlam veremedim
Zeynep_1 İlk geldim sancı cıkmams dedi. Altan muayne etti açılman ve incelmen var dedi. İkinci de 4 dk da bir di. Şimdi düzensiz ve az ilaçlar işe yarıyor dedi