Haticebirece Normal doğum yapan anneler magnezyum kullanmayı doktorlarınız ne zaman bıraktırdı ya da doğuma kadar içmeye devam ettiniz mi benim doktorum devam dedi de kafam karıştı
Gizemabc Haticebirece ne zamana kadar devam edin dedi? Sadece magnezyuma mı yoksa demir ve vitaminlere de devam dedi mi? Muhtemelen bunları da kullanıyorsunuzdur
Mervezumra Haticebirece normal veya sezeryan fark.etmiyor ben doguma kadar magnezyum demir ve kan hapini kullandim hatta demir ve kan hapini dogum sonrasida kullandim
Habibegnc Haticebirece magnezyumu banada kullan dedi 36 haftaligim demir ilacimida ayni sekil hatta demir ilacimi hamilelikden sonra 3 ay boyuncada devam etmemi tavsiye ettii
Htcglgnaksy Mervezumra Demir ve kan hapı dediğiniz iki ayrı ilaç mı bahsediyorsunuz tek bir ilaç değil mi
Habibegnc Mervezumra demir ilaci bu aile hekiminin verdigi hap mi? Bana saglik bakanligi gebelere ucretsiz demir ilaci veriyomus ondan verdiler bittikce burdn alirsn dediler. Siz ne kullaniyosunzz
Haticebirece Gizemabc doğuma kadar magnezyum ve vitaminlere devam dedi. Doğumdan sonrası için birşey demedi benim merak ettim kasılmaları ve sancıları enggeliyormu magnezyum kullanımı?