Deletedmom00260 Kızlar alan veya yaptıran var mı? Ne kadar tuttu fiyatı?Değişik olsun istiyorum hastane çıkışı.
Svdec1 Deletedmom00260 alysrababy instagram sayfasına bak istersen canım. 240 tl takım şapka tulum eldiven 115 tl battaniye 125 tl . Henüz siparis vermedim ama sanırım ben burdan siparis edicem 🙏🏻
Gulmartin Deletedmom00260 ben instagramda rokokoevinden almıştım diğer sayfalara göre bi tık pahalı ama ürünlerin kalitesi çok güzel penyesi çok iyi eğer kalite istyorsanız bakın derim 💕
Aozge Deletedmom00260 alraysbaby de de var instagram üzerinden aratin bende yaptırmayı düşünüyorum.. 310 lira fıyatı. Normal hastane çıkışları da o fiyata hemen hemen 250 gibi rakamlar diyorlar,bence kıza rokoko lu hastane cıkısı cok yakısacagını düşünüyorum 🌸
Deletedmom00260 gfazlioglu Pahalıymış epey. Ben yaşadığım ilde hiç görmedim yapan biri yok yani. Siz nerden baktınız?
gfazlioglu Deletedmom00260 instagram da buldum ben ama gerek yok bence hemen küçülüyormuş zaten hastane çıkışı
Senakarabey Benim kızımın hastane çıkışını rokokodan annem yapıyor şuan. Dışarıyada iş yapıyor zaten 350 lira çok uçuk değil çok parçalı takım olarak yaklaşık o fiyata geliyor.
Deletedmom00260 gfazlioglu Evet o da doğru ama ilk doğum olacağı için her şeyi güzel değişik olsun istiyor insan. Birinde gördüm çok hoşuma gitti.
Senakarabey Deletedmom00260 tulum eldiven şapka battaniye var bildiğim kadarıyla ama instagram hesabınız varsa resim atabilirim yada annemin satış yaptığı hesabı @harikalardukkani oradan da bakabilirsiniz
gfazlioglu Deletedmom00260 nakışlı işlemeli alıcam ben akdenizo diye bi instagram sayfası var bakın oraya isterseniz 😊
Deletedmom3 Gulmartin rokokoevinin urunlerinde dikkatli bakarsaniz simetrik degil elbise yapmislar iki yakasi ayri yamuk florijebaby tavsiye ederim birde oraya bakin isterseniz
Deletedmom00260 Gulmartin Evet ürünleri güzel görünüyor ama fiyat bilgisine ulaşamadım. Siz kaç parçayı ne kadara yaptırdınız?
Deletedmom00260 Aozge Evet kesinlikle çok şık ürünler var özel bir şey olsun istiyorum ben de. Güvenilir işçiliği iyi bir yer olursa yaptıracağım
Gulmartin Deletedmom00260 fiyatlar nakış şekline göre değişiyor ben biraz ağır bi model istedim tulum eldiven çorap önlük mendil iki çeşit işlemeli dantelli şapkası battaniyesi kargosuyla 620 ye gelmişti sanırım