Tuba-25 Nigar_91 hamilelikte hafta hesabu tam öyle olmuyor. İnternete yazın 27 haftalık kac aylık oluyor diye orda hesaplama var zaten
Nigar_91 Ulvis_01 benim hesabimla 24 hafta 6 ay yapiyor.yani 1 ay 4 hafta deyilmi?oyle hesablarken 7 ay ediyor ama((
Nigar_91 Nevinnn bencede ama doktorum diyorki 36 hafta 8 aydir ama benim hesabimla 9 ay ediyor aklim karisdi
Anne1_ Nigar_91 4 hafta 28 gün aslında canim bir ay 30 gün her ayda 2 gün eksik oluyor hafta hesabı yaparsak bide bebek tam 9 ayda deyil 9 ay 10 günde doğuyor 🤗 valla karışık isler ben 30 haftaligim son aya girince hesaplamaya başlamak istiyorum insanin kafası karisiyor😂
Reina Nigar_91 gebelik hesaplaması öyle yapılmıyor. Dediğiniz gibi olsa gebelik 9ay 10 gün değil 10 ay olurdu
Gizemabc Nigar_91 cünkü 1 ay 4 hafta değildir. Gebelik 4 hafta, 28gün 1 ay toplamda 10 ay olarak hesaplanıyor. Bu hesap da 30gün 1 ay hesabına uymuyor. O yüzden diyorum ki kaç günlük gebeyseniz 30a bölün, ayınızı bulursunuz
Zeyk Nigar_91 1 ay 28 gün değil 30 gün. Hamilelik gününü 30 a böl ayın çıkar. Veya doğuma kalan gununden hesapla
Susamanne Nigar_91 canım doktorlar doldurduğumuz ayı söylüyorlarmış 36.haftaya geldiğimizde dolu dolu 8ay oluyor 9.ayı doldurmaya başlıyoruz yani dedi başladıgımız ayı söylemediğimiz için öyle oluyormuş
fadimeozbas @Nigar_91 Gebelikte hesaplamalar farklı yapılır toplam 3 trimester vardır ve her trimester ortalama 13 hafta sürer. Gebeliğin 27. Haftası 189. güne denk gelir bu da 6 ay 9 gün yapar. Yani 6. ay bitiyor siz 7 den gün almaya başlıyorsunuz buna 6.5 ayda denilebilir. 30. Haftaya geldiğinizde ise artık 7. Ay dolar
Ulvis_01 https://yeni-kimlik.com/gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamileyim.html Şu sitedeki tabloya göre takip ettim ben. Doktoruma da gösterdim dogru oldugunu söylemişti
Gizemabc Nigar_91 gün hesabı yaparsanız daha sağlıklı olur. Gebelik gününüzü 30a bölün kaç aylık olduğunuz çıkar
Nrslbkc @Nigar_91 @Kifayet evet canım bende 27+1 im 7. Aya girdim. 25+5 ikinci trimestrın sonu diye biliyorum. Programda öyle hesaplıyo. Yani buna göre 30. Haftaya kadar 7.ay
BuketTe Gebelik toplamda 280 gün yani 9 ay 10 gün üzerinden hesaplanır. Bir hafta 7 gün. Kaç haftalıksanız 7 ile çarpıp gününü hesaplayabilirsiniz. Her ay 30 gün üzerinden hesaplanır. Bulduğunuz günü 30a böldüğünüzde kaç ay kaç günlük olduğunuzu bulursunuz. 🌸
busrasahinn Nigar_91 1 ay 4 hafta 2 gün 2 ay 8 hafta 4 gün 3 ay 12 hafta 6 gün 4 ay 17 hafta 1 gün 5 ay 21 hafta 3 gün 6 ay 25 hafta 5 gün 7 ay 30 hafta diye devam ediyor sen 6 buçuk ayliksin yani 🙈