Zade Esravepuli Canım eski postları bi karıştırırsan çok fazla kişinin bu konu hakkında post açtığını göreceksindir :)
Dilara1234 Esravepuli 2 defa oldum anestesi uzmanı çok yardımcı oluyor iğne vurulcağı zaman kendini kasma hissetmiyorsun bile
Ezgky2323 Esravepuli 15 gün önce oldum çok rahattı ağrı die bşkey yok tamm bir his var ama uyuşuk olduğun için anlamıyorsun ne olduğunu bir daha olsa yine olurum yani korkmayın hiç
Btlkck Esravepuli ben 24 gün önce oldum hiç korkma canım çok kolay tek ağrım ayağa kalkacakken karnıma bastırdı hemşire o zaman oldu onun haricinde 2 gün yattım sonra herşeyi kendim yaptım her ihtiyacımı bebeğimi kendim baktım
3_melek_annesi Esravepuli bende haftaya perşembe olacagim spinal 1 genel sezeryan oldum buda spinal olacak insallah
Ezgky2323 Esravepuli ağrılar oluyor ama öyle çok şiddetli ağrılar yaşamadım ayaktaydım ikinci gün yataktan kalkmak biraz zor oluyor du sadece özel bant takıp duş bile aldım ben sadece üşütmemeye çok dikkat edin
Defdef Esravepuli bir daha doğum yapsam gene spinal olurum benim bel yada baş ağrım olmadı iğneyi yaparkende hissetmedim ben tavsiye ederim hem bebişin doğduğunda hemen görebiliyosun 😊😊
gurcem Yıne dogursam yıne spınal ısterım.☺️Cok sukur hıc bıse hıssetmedım.Kesınlıkle tavsıyemdır.Agrı yok sızı yok bebegınızı gorup emzırebıleceksınız daha neolsun