Kuboss Zuhalay Meryem ana otu doğum sancılarınız başladığında suya koyulması gerekiyor açılmayı hızlandırıyor doğum biter bitmez de sudan alınması gerekiyor yoksa kanamanız çok fazla olur
Esraygtf Zuhalay nedir bu meryem ana otu kızlar nasıl kullanılıyor benimde 3 gün önce geldi nişanım ama bir şey oldugu yok😂
Zuhalay Bende cok bilgi sahibi degilim aslinda ama agrilar geldiginde suya konulup ustune dua okunuyo o ot acildgnda rahimde aciliyomus bna otu bi arkadsm vermisti
Alparslnbuss Zuhalay sancın gelince koyuyorsun ama onu bana hiç fayda etmedi çok fayda gören olmuş ama
leylakrcpncr otu yalnız medine'de bulunuyor umreye falan gidenler varsa onlar getiriyor bide bitkiselcilerde olabilir bir ihtimal
littleangel Zuhalay ben sancım başlayıp hastaneye gidince koyarım suya diye düşünmüştüm Canım 🤷♀️Evde yapıp hastaneye nasıl götüreceksin ki
Kuboss littleangel onu siz yapmayacaksınız sancınız olduğunda biri suya koyacak siz hastanedeyken doğum olur olmaz yakınınızın çıkartması gerekiyor ben teyzeme verdim doğuma girdiğimde ona haber verecekler oda suya koyacak çıktığımda da sudan çıkartacak
Melikevural Bende duymustum faydası almak için bi aktara gittim. Aktar bana yasaklı 15 bitki arasında biz satısını yapmıyoruz dedi. Nörolojik etkileri varmış sanırım.