aysegul88 13+1 im 3,5 kg aldım. İkiz gebelik. Normal midir sizce? 54 kilo ile başladım şuan 57,5 sabahları tabi 🙈
Sherylady aysegul88 bende böyleydim 21 deyim şuan 7 kilo toplam. Diyetisyene gidiyorum. Benim gibi olmak istemiyorsanız makarna pilav yemeyin cunku ben utanmasam makarnayı ekmek arasına koyucaktım 😂😂 iştahım çok açıktı.
Sherylady ebebegm ben diyestisyenle gidiyorum hardi harfinede uyuyorum yine 1 kilo almışım😂 bünye meselesi bence
aysegul88 Sherylady sizin de ikiz gebelik mi peki? bide kaç kilo ile başladınız? Yani ben zaten zayıf olduğum için gebe kaldğmda pek panik olmadım ama şuan panik olmak üzereyim 😁😁
Badevehande Sherylady ve sezeryan oldum kimseyi dinlemeyin hani şu normal yapınca için temizleniyor ama sezeryan da sezeryan göbeği kalıyor diyenleri hele hiç dinlemeyin😂😂
Burcu16 elif1234 bende 19. Haftadayım 2 buçuk aldım bence iyi bundan sonrası bi anda alınıyor onu frenlersen sana fazlalık hiç kalmaz ilkini 9 buçuk kilo alarak toplam doğurdum bunda da 11 olur heralde çözemedim 😀
xelifgulxx elif1234 ben 28+5 deyim 63 kiloyla hamile kaldım şuan 64 kiloyum 1 aydır yeni yeni çok yemeye başladım herkesde farklı oluyor
Sherylady Badevehande ben forumlarda okuduklarımı asla ama asla ciddiye almıyorum zaten. Herkesin bünyesi farklı herkesin yapısıda öyle. Ve insanlar burda yarışıyorlar ay ben normal yaptım bu başarı alkışlayın ay ben 2 kilo aldım beni alkışlayın. Yani inanılmaz bir ego tatmini söz konusu 😂 o yüzden yorumunuzu cok beğendim ♥️ Doğal ve içtendi.
Safnaz Irem123 35. Haftamdayim bende 27.50 🤗 ama gider her turlu. Oglumda 30 kiloydu. Belki bunda 30 u da gecerim. Ama muthis derece de odem var
Nihal1991 elif1234 33+ 5 teyim 14 kilo aldım insanlar belli degil diyor ama ben kendimi çok şişko hissediyorum😭😭