duygusm MelikeAkin yaa... ben 25 haftada 6-7 kilo aldım, doktor biraz fazla dedi 🤦🏻♀️ Ama böyle söyleyen doktorları duydukça biraz içim rahatlıyor çünkü dikkat etmeye ve hareket etmeye çalışıyorum. Biraz strese soktu bu durum beni.
Minik-mucizem123 elif1234 kaç haftadan sonra aldın canım benim iştahım da yok sanki hiç almayacakmışım gibi geliyo 😂😂
elif1234 Minik-mucizem123 benimde sifirdi cok kusmadim ama istah sifirdi 13. Haftada yemeye basladim ufak ufak ozmandan beri aldim iste 7 hafta gibi bir surede
Minik-mucizem123 elif1234 ay masallah canım ya bizim kusmaktan bogazımız tahriş oldu. Klozet en yakın arkadaşım 😂😂 ilaçla hafifledi ama yine de var tabi. Bende kısa sürede alırım insallaj 😍😍😂
elif1234 Minik-mucizem123 yok yoj alirasin merak etme . Bende hic gecmeyecek sandim ama gecti cok sukurler olsun
Alya123 elif1234 34+4 olduk 17 kilo aldım 😬 şikayetçi değilim Doğumdan sonra çabucak veriliyor nasıl olsa ☺️
Eminemmm elif1234 30+1 im canım 9 kilo aldım istemsiz iştah açılıyor canım bende çok dikkat ediyorum kilo konusuna çok şükür bebeğimin kilosu iyi tam gününde gidiyor doguma kadar 5/6 kilo alsam çok iyi olucak
Eymeneylul elif1234 36 haftalik hamileyim 14 kilo aldım ne kadar dikkat etsem de yine de alıyorum inşallah bundan sonra çok almam
Fatima89 Asrinayaz kuzuumm belirti var mıydı sende, bende sabah yükleme yaptırmayı düşünüyorum nasipse