12.09.2019 Pazartesi günü yatışım yapılıcak ve suni sancı ile normal doğum yapıcam saatler geçmiyordu neyse hazırlandık eşimle birlikte çıktık yola hastaneye yatış yapıldı ben yatakta bekliycem sanıyorum🤷🏼♀️ içeriye dogumhaneye bir alındım o kimseyi göremiyorum diye ben başladım ağlamaya heyecan panik zaten bende hep var neyse verildi suni sancı 4 saat geçti çatı muayenesi yapıldı 4 cm açılma var dedi doktor sürekli gelip kontrol ediyor ağrılarım aldı basını gidiyor dayanamıyorum diye bağırıyorum yanıma sürekli eşim geliyor beni teselli edip gidiyor 🥰😘epidural takalım dedi doktor bende takılsın dedim anestezi uzmanı geldi bana mı öyle geldi ama bilmiyorum epidural takılırkende cok canım yandı☹️ takıldı biraz dindi sancılarım daha sonra ebe kontrol etti açılmam 8cm olmuş😳 ama birden tekrar sancılar geldi durmuyor beni çatıya aldılar doktora haber verdiler açılmam tamam bundan sonrası bendeydi💪🏻 saat 5 çeyrek gibi çıktım çatıya 10 dk sürmedi minik kuzuma kavuşacak onun kokusunu alacaktım doktorum cok iyiydi ebe hemşireler birden her yer hemşire oldu doktorum benım dediklerimi uygula dedi derin bir nefes aldım ve tüm gücümle ıkındım kafası saçları görünüyordu doktorum bir daha nefesini kesmeden ıkın dedi yine gelmedi ama ben ıkınma hissi geldikçe ıkınıyorum doktorum nasıl hissediyorsun dedi ve ben hocam cok zevkli ıkınayım mı dediğimi hatırlıyorum ve son bir gayretle ıkıntım ve karnımdan bir boşluk oluştu kızımı gördüm 🤗🥰o an yaşanan mutluluğu ne kelimeler ne sözler ne de yürek anlatır mutluktan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum 😭 kızımı temizlediler bana verdiler tenimiz bir birbirine dokundu dikişlerim atıldı benim üzerimi giyindirdiler tabi ben o heyecanla ayağa kalmaya çalış bir de düş 😂😁 eşim içeri girdi heyecanla beni gören mi var kuzusuna koştu kızlar benım doğum hikayemde böyle sıktım hakkınızı helal edin rabbim tüm annelere yardım etsin annelik cok başka 🤗🤗🤗🙏🏻🙏🏻