sndsk Kızlar iyi akşamlar bisey sormak istiyorum cennet hurmasının hamilelikte herhangi bir zararı var mi dusuge veya erken doğuma sebep oluyor mu 18 haftalığız internette araştırdım ama net bi bilgi elde edemedim yiyebilir miyim 😏
Esraygtf sndsk açıklığı kolaylaştıran ve doğumu tetikleyen hurma. Medine hurması. Ramazanda iftarda yediğimiz
Kayraruzgar sndsk ben aşerdiğim için kilo kilo yedim bi zararı yok doğumu tetikleyen normal hurma ayrıca çok faydalı içinde bolca folikasitte bulunuyor.
Hilalmhsn Bende 34 haftalgm canım 20 gündür yiyorum cennet hurmasini bide kurusu yani yan etkisini görmedim açılmayı kolaylaştıran medine hurması
Selalee22 Bende ilk çıktığında yedim çok severim sanırım 2bucuk 3 aylik tim o kadar yedim yani ama bilmemm kime faydası zararı dokunur fikrimce bebek bayram eder çünkü şimdi yediğim de ani tepki veriyo😄
Kubraismail61 sndsk Hamile kaldığım günden beri mutlaka günde bir tane yiyorum (çok sevdiğimden) 38.haftamdayım en ufak sancım bile yok 😂 belki bünyeden bünyeye değişir doktorunuza sormanızda fayda var
begumseker sndsk iftar açılırken yenilen hurmanın doğuma yardımcı olduğu söyleniyor.. cennet hurması çok faydalı bi meyve ben de 31. Haftamdayım her gün 1 tane tüketiyorum🤤
bukleliana sndsk ben de 17 haftalığım. Neredeyse her gün yiyorum. Çok canım istiyor 🙄 doktora sormadım ama internette hamilelere çok faydalı olduğu yazıyor.