Mehsu Ayse08emre Ben almadım canım kişiden kişiye göre ihtiyaca göre değişir ben gögüs pompası da almadım çünkü Manuel almqk mantıklı gelmiyor elektrikli almayı düşünüyorum onlarında ücreti pahalı doğum sonrası ihtiyacım olursa alıcam olmazsa ona gereksiz yere para verip evde bulunması mantıklı gelmiyor
Mtbessim Ayse08emre 5 günlük anneyim kesinlikle harika bişey göğüs ucuna krem sürüp bunu koyuyorum sürekli nemli kalıyo yoksa o çatlaklar yarıklar sizin baya canınızı yakabilir normalde 20 gün kadar çeken oluyormuş bu çatlakları ama benimki geçmek üzere çok şükür ben farklı daha ucuz bi markanınkini (mycey ) marka olanı olanı aldım o bile iş gördü normalde çok postlara yazan biri değilim ama acısını çektiğim için yazmak istedim bence mutlaka alınmalı
Sevde25 Ayse08emre bu olmazsa olmaz😍 kesinlikle al derim göğüs yarası berbat bişey ilkinde bn de ne gerek var diye almadım sonra baktım yara oldu koşa koşa aldırdım😄 kurtarıcım oldu resmen.çevremde kime tavsiye ettiysem kullanıp memnun kaldılar 👍🏻
Minedy Ayse08emre bence çok gerekli. Gümüş kalkana onca para verileceğine bu kesinlikle kurtarıcı. Ben kullandım memnunum.
begumseker Mehsu göğüs pompası ben de almadım. Aile sağlığındaki hemşireye danışmıştım. Çalışan anneler için kurtarıcı ama evdeki annelere çok da gerek yok dedi. Zaten inşallah emcek bebeğin öyle düşün dedi. Bide kendi elinle sağdığında göğsünü pompaya göre daha çok süt çıkıyormuş👍🏻
begumseker Mehsu göğüs pompası ben de almadım. Aile sağlığındaki hemşireye danışmıştım. Çalışan anneler için kurtarıcı ama evdeki annelere çok da gerek yok dedi. Zaten inşallah emcek bebeğin öyle düşün dedi. Bide kendi elinle sağdığında göğsünü pompaya göre daha çok süt çıkıyormuş👍🏻
EbruIrmakAhmet Mehsu bence manuel al benim hayatımı kurtarmıştı resmen göğsüm taş gibi oluyodu onunla çekip o kadar rahatlıyodum ki bebekte tutamıyo meme öyle sertleşince emziricek bi anne için elektrikli gereksiz zaten ilk günler ihtiyaç duyuyosun oda manuel iş görüyo
Ayse08emre EbruIrmakAhmet ben çalışıyorum sürekli bana lazım olcak ama manuel elektrkli arasında kaldım
EbruIrmakAhmet Ayse08emre çalışıyosan manuel zor olur sana ama Mochı diye bi pompa var manuel acayip iyi yorumlar var ben nasipse ondan alıcam araştır istersen
Mtbessim Ayse08emre lansinohun kremini kullanıyorum 100% doğal içerikli olduğu için bazen silmediğim oluyor
gulsenkonakli Ayse08emre ilk bebeğimde almamıştım, bu kez aldım çevremde kullanan herkes çok memnun kaldı. Göğüs pedi kullanmak sakıncalı enfeksiyona sebep oluyormuş doktor uyarmıştı. Bu çok daha sağlıklı.
Bilben Göğüs kalkanı çamaşırla teması önlediği için tahriş ve yara olasılığını büyük oranda azaltıyormuş kullanan arkadaşlarım çok memnunlar ben de aldım zaten marka tercihlerine göre çok pahalı bi ürün de değil bence mantıklı...