tgbactn Kızlar hazırlıklara başladım, kıyafetleri yıkayıp ütüleyecem ama kaç derecede, kaç dakika da yıkacam bilmiyorum. Makinemde bebek programı var 3 buçuk saat süresi, acaba çok mu uzun diye düşündüm. Yardımcı olur musunuz banaa.
Zade tgbactn Canım ben hassas çamaşırlara attım yaklaşık 1 saat sürdü ve 30 derece de yıkadım .. Tabi ilk giyilmemiş kıyafetler olduğu için öle tercih ettim :) Birde sıkmayı 600 devirde tuttum Kırışık , ufalmış yada rengi kaçmış çıkmadı hiç biri :)
lazkizi61_ tgbactn alınan kıyafetler çok kirli olmadığı için ben kısa programda 30 dk ve 30 derecede yıkadım hassas durulama yaptım kizim doğduktan sonra ki kıyafetlerini ise bebek programında yıkıcam ilk yıkama diye kısa ya attim
ozgeya tgbactn 15 aylık bebeğim var.Doğum öncesinden şuana kadar hep 30 dakikalık 30 derecelik programda yıkadım.Doktorumuz bu şekilde yeterli olacağını söylemişti☺️
Aleyy00 30 derece de yıkıyorum 1.5 saat falan yıkanıyor bazen bebek kıyafetleri için program var onda yıkıyorum o biraz daha uzun yıkıyor
Zade tgbactn Yani ben deneyeceğim kötü kıyafetlerinden :) Eğer sıkıntı olmazsa biraz daha yükseltebilirim derecesini
duyguyildirim tgbactn açık renkli ve koyu renkli olarak ayırdım bide boyası atacak gibi olanları ayırdım. Örgü olanlarıda ayrı yıkadım
Dream_97 Meraba ben bebegimin kiyafetini 6-7aya kadar hep elimde yikadim.makinaya hic atmadim. Buyuklerin kiyafeti ile karisiyor, hemde bebek icin toz deterjandan ilk dönemlerde korktum. 6 aydan sonra bile yavaş yavaş başladim makinada yikamaya. Tavsiye ederimki ilk kiyafetlerini detarjansiz yikayin sadece ılık su ile. Olurda iciniz rahat etmez o zaman bebek sabunlari ile yikayin ama deterjan kullanmayiniz ilk deönemlerde cok tehlikeli. Bebegin vucudu tahriş flan oluyormuş Allah korusun.
tgbactn Ketenprenses_4747 yumuşatıcı kullanıyor musunuz siz peki, kullanmaya getek yok die okuyorumda hep
Dilaemrh tgbactn sonuçta giyilmemiş şeyler daha sabun tozuyla 30 dkda 15 dk yıkadım ütülenecek de☺️ o kadar uzun yıkamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.