Ayse00 Kızlar çok fazla akıntım oluyor erken doğum olmaz değil mi? Bebeğim bir yere toplanıp baskıda yapıyor arada bir
Seda_123 Ayse00 Bende bugün tam 34 haftalığım aynı şey bendede var hatta bazen akıntının aktığını hissediyorum çoğaldı baya korkuyorum acaba suyum mu geldi nisanım mı geldi diye ama normal akıntı yani benimkide hep sağ tarafa toplanıyor hareketleride acıtıyor artık
Alya123 Ayse00 34+4 olduk akıntım o kadar oluyor ki bazen altıma kaçırdım sanıyorum 😁 bide aniden alttan bıçak saplanır gibi oluyor 3 güne bir falan 😑
belismomy 34 haftyı doldurduk 35 e merhaba dedim az önce günlük pedi mi çıkardım takmamıştkm o sırada oturdum neyse aradan zaman geçti iç çamaşırım sırıl sıklam olmuş şok a girdim evet su gibi akıntım geliyor bildiğiniz su gibi ama bu sefer korktum 👻
Ayse00 belismomy hemen hemen hepimiz de aynı sorunlar varsa normal demektir 😁😁 Canım bebeğin kaç kilo suan
ZeynepSaremom belismomy canim aksatma mutlaka doktora git..Bende akıntı sanip gitmedim..Sali gunü dokta gittigimde suyun cok azalmis dedi..Yatisimi yaptilar eger tamamen biterse suyu sezeryena alcaklar
Ayse00 Zzynpp evet gün içerisinde oluyor hele yürürken baskı yaptığı zaman bazen yürümekte zorluk cekiyorum
Zzynpp Ayse00 evet bugün ilk defa bend söyle hissettim resme yürümek beni çok zorladı korktum dedim Doğum sancısı mi bunlar ne oluyor kasık ağrısıda başladı 😔 gün içinde ara ara oluyor
Ayse00 Alya123 benim gün içerisinde kesin 3 4 kere adet sancısı gibi ağrım oluyor korkmuyor da değilim🙄🙄
Arifeozgul Ayse00 bnce normal canım ama kilo alsın istiyosan pekmez ceviz süt yoğurt yeşillik tüketmeye çalış ben kansızlık var diye pekmez yiyodum bebek iki hafta önde diye doktor yeme dedi😀
Alya123 Ayse00 vallahi bende korkuyorum inşallah 37. Haftayı hayırlısıyla görürüz ondan sonrasında korku falan kalmaz 😁
Ayse00 Arifeozgul o zaman hemen pekmez yemeye baslıycam 😊😊 Canım ilk oğlum 2740 doğmuştu en azından bu bari 3 kilo doğsun istiyorum
Oguzaysel Günde kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum sınır olmaya başladım çiş mi kaciriyorum anlamıyorum 🙈 birde vajinal progestan kullaniyorum kokusu artik icime işledi 😬 33+5
Arifeozgul Minica_Eylul şekerli diye şekerin çıkar dedi ama yine bişey çıkmadı bide bebek çok kilo almasın diye