buuse Merhabalar merak ediyorum geceleri uyku düzeniniz nasıl 27. Haftadayım her şey yolunda şükürler olsun fakat aniden uyanıyorum 3 4 saat boyunca geri uyuyamıyorum sabaha karşı tekrar uyuyorum deliksiz bir uyku düzenim kalmadı.
Zehra321 buuse 24 haftalığım bende öyle saçma sapan saatlerde uyanıyorum ve geri uyumakta zorluk cekiyrpum şimdiden uykusuzluğa alıştırıyor bizi bu sıpalar:)
Muneweralp buuse bende 29+4 teyim gecede dört beş defa uyanıyorum yeniden uyanana kadar sabah oluyor zaten birde çalışıyorum gerçekten şimdiden uykuya hasret kaldım
Gizemabc buuse tuh erken baslamis. Uykusuzluk ben de 33-34ten sonra basladi suan 38.1.haftam. Her gun sabaha karsi 4te uyaniyorum, 6-7ye kadar don don dur🤦🏽♀️
buuse Kendime şaşırıyorum kalkıyorum bir şeyler izliyorum :) sonra sinirlerim bozuluyor kendime gülüyorum eşim zaman zaman uyanıp ne oluyor diye soruyor bir şeye üzüldüğüm için sanıyor ama sebepsiz 😔
buuse Muneweralp çalışınca gerçekten çok daha zor ileriki dönemlerde nefeste problemden dolayı uykusuzluk için normal deniyor fakat sanki biraz erken başlamış gibi hissediyorum ben deliksiz uykularımı özledim şimdiden ben de ☺️ Bebekler geldiğinde zaten hazırız bu duruma ama şimdi sebepsiz olunca zor oluyor
Kardelenyigit Şuan 15 haftalığım saat 23-24 gibi yatıyorum uyanıyorum aaa ne güzel ya saat 6 olmuştur 1-2 saate hava aydınlanır geç tv izle Kardelen diyorum bi telefona bakıyorum gece 2 😂defalarcaaa uyanıyorum dönüp duruyorum öylece
nursenakaynak01 Kardelenyigit 13+5 de benim ama bende öyleyim uyku kalmadi sabaha kadar esim yanimda uyuyor sabaha kadar oturuyorum onu ise gonderiyorum 8 gini uyuyorum oglene kdr da kalkamyrum ama simdiden daha minicik ken varlığını mi hissettiriyor anneligemi hazirliyot acaba
buuse Ben de iyi hissediyorum kendimi uykumu aldım sanıyorum tamam diyorum bugün uyudum herhalde 6 ya kadar bir bakıyorum ⏰ 3 birkaç hafta sonunda ne olacak merak içindeyim 😔
buuse Ne güzel hazırlıyorlar kendilerini şimdiden 😃 Doğumdan sonrasına hazırdık da bu biraz erken oldu 🤭