canana merhaba kızlar 16.haftamdayım. sırt üstü yatınca elimi karnıma koyduğumda yumruk şeklinde bi şişlik oluyor. oradaki bebek midir, böyle belli olması normal midir yaşayan var mı aranızda
Duamucizem canana rahim kasiliyor bebek toplaniyor magnezyum verir doktoruna şöyle canım korkulacak bise değil dedi iki gün yaşadım öle dum doktora gittim
[silindi] canana eğer çok göbekli biri değilsen bebektir o canım direk eline gelen, bende de oluyody, telaşlancak bişey yok, aksine çok mutlu oluodum ben, bebişim avcumun içindeydi 😍🥰
Hayalim_ canana yani ben de tam bilmiyorum kimi bebek toplanıyor diyo eğer hareketlerini hissediyorsan tabu kimi de kasılma diyo. Bende 18. Haftada kasılma başladı magnezyum kullanıyorum az da olsa hafifletiyor
Duaumayy Benimde ilk aylardan beri sırt üstü yatınca yumruk şeklinde bi yerde toplanır hatta fotoğrafını çekip doktoruma yollamıştım korkudan bebeğin pozisyon almaya çalıştığını söyleyip gülmüştü 28 haftalık olduk hala öyle korkma Bebek o :))
aysngns bizde 11+2 haftaligiz yaklasik 2 haftadir bende sag kasigimda hissediyorum özellikle sabah ve aksamlari sirt üstü yattigim zamanlar yarın kontrolüm var bakalim ne diyecek
canana aysngns zayıf olduğum için bebektir diye düşünüyorum. çünkü normalde karnım dümdüzdür. 42 kg ile hamile kaldım 😋 ama insan merak ediyor işte
Zynpbanu canana evet ben de ilk yumruyu hissettigimde duygulanmistim 😊 daha dur daha hareketlerini de hissedeceksin insallah 😊
Nilay64 canana benimde oluyordu gece falan uyandırıyordu meğerse bebegin plasentasi aşağıdaymış onun sertliğinden oluyormuş