Mlke Momof2child inşallah canım benim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeslere allahım 😍😍🙏🙏🙏
Kbrkrtt Merhaba canım bende albiyle test yapmıştım ve test bozuktu gittim yenisini verdiler oda silik çıkmıştı ama hamile değildim💁♀️ ama inşallah seni yanıltmaz, rabbim gönlüne göre versin canım ☺
Mlke Kbrkrtt canım benim bende negatif olduğunu düşünüyordum ki bugün sabah yaptığım test öyle cıktı 😁 allahtan daha önce güvenilir değil diye duydum da sevinmedim boş yere 😁🙏🙏
Kbrkrtt Mlke hayırlısı olsun kuzum allahm en kısa zamanda sana bana isteyen herkese nasip etsin o güzel duyguyu☺ benim de az önce peçeteye çok çok az kahverengi akıntı geldi sonrasnda yine peçeteye pembe geldi.Adet oluyorum heralde😒
Mlke Kbrkrtt amin canım hayırlısı olsun bakalim kader kısmet herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için 😍🙏🙏
Sinemmdru Mlke al bi marka güvrnilir değil sanki ya bdnde çok önceden yapmıştım gebelik yoktu hayalet bi çizgi çıkmıştı yanılttı beni çok ümitlendirmişti.
Mlke Sinemmdru evet canım bende güvenilir değil diye sevinmedim bugün test yaptım negatif zaten 🤗 bakalım 7 gün vad daha adetime allah büyük 😍
Mlke Sinemmdru Aynen canım bu ay rahim filmide çektirdim bakalım kader kısmet 1 hafta sonra belli olur 🤗
MBAnne Mlke hemen sevinme hayal kırıklığı yaşayınca daha kötü oluyo kan testi yaptır bizede haber ver hayırlısıyla bebiş olsun inşallah
Mlke MBAnne aynen canım benim sevinmedim zaten burada okumuştum güvenilir değil diye bugünde negatif cıktı 🤗 1 hafta var bakalım hayırlısı artık 🙏🙏
minik_mucize Bende hamileliğimi al-bi markadan öğrenmiştim Aynı böyleydi hatta adetten 1 hafta önce yanlıştır dedim ihtimal vermedim ama şu anda 16. Haftamdayım ama bence kan ver muhtemelen cok yeni tebrik ederin simdiden🥰
Mlke minik_mucize ayy çok güzel 😍 sağlıkla kavuşun canım benim bebeginle 🙏🙏 ben bugün sabah yaptım negatif gördüm adete 1 hatay var bakalım önümüzdeki günlerde görücez hayırlısı neyse o olsun 🙏🙏