EdaKnayenkartal Benim mide bulantım ve baş ağrım var ama kusma yok cok rahatsız ediyor hep bi bulantı hissi 🤢 sizin nasıl geçiyor kızlar 🤰
SevdaKurudere EdaKnayenkartal 8 haftalık aynen hep bulantı hissi var yesem bulanıyor yemeyince yine bulanıyor 😔
Bebisaskina EdaKnayenkartal bnmde bulantilarim yeni gecti ama geceleri cok sık idrara cikmak zorunda kaliyorm.hafif baski yapio rahmime. Ne uyku kalio ne bsy. 9+5 iz 🤰
Ozlemm EdaKnayenkartal bende surekli mide bulantisi hali var. Yiyorum gidip Cikariyorum ama yine rahatlamiyo midem. Surekli midem taş gibi. Oyle olunca yiyesim de gelmiyo. Cubuk kraker soda ve ayva iyi geliyo simdilik.. insallah bu surec cok uzamaz...
tly Sürekli halsizlik, bulanti, bas agrisi, kusma var. Her seyden tiksindim artik, sürekli bi yatma hali. InsAllah bi an once duzene girer bu durum😳
eydaNurParldar Bir kaç güne daha iyi hissedeceksiniz inşallah benimde 9. Hafta zor geçti ama 10 dediğim gün hafifledi ara ara oluyor evde olmadığım sürece yiyip içiyorum sizde mümkün olduğunca gezmeye bakın gezin İnanın evde oturdukça o psikoloji geçmiyor inşallah tadını çıkaracağımız günler gelecek 😊 sabır
EdaKnayenkartal eydaNurParldar Bana bu ara dısarsıda yaramıyo cünkü o bulantı hissi benı mahvetti eve kapandım resmen 🤰😔
Handemehmet Benim 6+2 suan besinci haftadan itibaren sürekli bir mide bulantısı var😣 Ama doktor yemezsen daha cok bulanır dedi az az sık sık ye dedi bende leblebi çubuk haslanmş patates yogurt vs sürekli atıştırıyorum . Zaten tatlıdan acayip tiksindim gözüm görmek istemiyor.😂 Bir de kendin yaparsan yiyemezsin ya annenlere git orda ye ya da dısarda ye dedi insan kendi yaptıgından da tiksiniyormuş.
ressamanne_ Handemehmet gerçekten öyle ben hiç kusmadım ama kokuya karşı acayip tiksintim var kendim yemek yaparsam kuscak gibiyim 7 haftalığım bende dün hasta gibiydim baş ağrısı üşüme bugün iyiyim bi gün bi günümüze tutmuyo🤦🏻♀️🙄
EdaKnayenkartal Handemehmet bende hamıle olmadan önce düzenli tatlı yerdim o kadar severim şimdi hiç cnm istemiyor 🤢😁
Mihribank ressamanne_ ben 9+4üm. Ne güzel hiç kusmam yok diyordum bugün başladım. Günden güne daha kötü oluyorum. 10 gündür yatmaktan başka birşey yapamıyorum
SevdaKurudere EdaKnayenkartal inşallah geçecek benim üçüncü gebeliğim ikisinde ben resmen sürünüyordum hastanelik oluyordum beterin beteri var 4 ay yaşadım ikisinde şimdi o zamanları düşündükçe şükür ediyorum en azından kusmuyorum sabredin az kaldı geçecek
sercen EdaKnayenkartal o bulantidan daha kötü geçer inşallah son 4 hafta miz 12 bitiyomus genelde bakalım🙁
Bebisaskina Suhus000 bnm oldu lekelenmelerm 6. Haftadan beri haftada 1 kahve lekem geliodu.doktor her ihtimale karsi progestan 200 verdi.
denizinannesiii Suhus000 bende kahverengi leke oluyo birkaç gündür. Bi de böyle su gibi ıslanıyo iç çamaşırım arada. Normal mi acaba pazartesi randevum var ama o zamana kadar içim içimi yiyor.
Suhus000 Bebisaskina bnm de bugün geldi ya wc ye çıktığımda peçeteye çok cnm sıkıldı doktoruma gittim kalp atışını dinledik kanama alanı yok dedi ama bana progeteronle iğne verdi iğnemi çıkmadan vurdu gönderdi düşük tehtidi dedi cnm çok sıkıldı ya acaba bişi vardı da bana mı söylemedi iki hafta sonra gel dedi kanaman çoğalırsa gel dedi
BarBeyzazer 9+3 ten selamlar güzel anne adayları uykuya düşkünlük dışında bir problem yaşamıyorum bide gece boyunca wc ye taşınmak dışında 😄 leblebi mide bulantısına iyi geliyor diye okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Handemehmet EdaKnayenkartal evet beyaz leblebi cok iyi geliyor gercekten bide baskasının yaptıgını yemeği deneyin 😀
Ayse13 Suhus000 5 haftalıkken benimde oldu 3 gün hastanede yattım senin bebek gitmek istiyor bile dedi doktor iğne vurundum 3 kutu progestan bitirdim çok şükür şimdilik bir şey yok atlattık galiba inşallah sizde yatın bol bol 2 hafta hiç kalkmadan yattım ben🙏
Suhus000 Handemehmet bnm de bugün oldu ya bende çalışıyorum ayakta değilim oturuyorum sürekli ama işte aman cnm sıkıldı ya ☹☹☹ İnşllh da olmaz senin böyle birşeyin