Bde Merhaba kızlar ayrıntılı ultrason dediğimiz şey renkli ultrason organ taraması olmuyor mu acaba bilgi verirseniz çok sevinirim ben aynı diye biliyorum 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Deletedmom00260 Bde Renkli değil canım, en azından benimki renkli değildi. Bebeğin iç dış organlarına bakılıyor , hatta ben de renkli sanmıştım sordum doktora, renkli olanlar bu kadar detay vermiyor demişti.
Deletedmom2224 Bde hayır renkli olmuyor normal siyah beyaz ultrason. Sadece makine daha gelişmiş ve yapan kişi bu konuda uzmandir ayrıca normal ultrasondan çok daha uzun sürer. Eğer devlet değilse bir de bebeğinizin renkli resmini verir en son o kadar 😊
Asaltntyr Deletedmom00260 alttan değil dimi karından bakılıyor bu pazartesi yaptıracağım da nasipse hazırlıksız gitmeyim😅
Deletedmom00260 Asaltntyr Karından bakıyorlar canım normal ultrason gibi sadece uzun sürüyor radyolojideki ultrason daha net ve detaylı gösteriyor bebeğinin iç dış tüm organlarını görüyorsun
gizembas Bugun baktirdim ben bebegin beynine eline koluna dudak yarigi var mi diye bakti kalbine falan bakti bir de yuzunun fotograflarini yakaladigimiz kadar cektik normal ultrason gibi oluyor ☺️
Bde gizembas ama işte verdikleri resim renkli değil mi normal siyah beyaz mı görümcemin eline renkli resim vermişlerdi
duyguyilmaz Karnin tok ve idrarini yapmis ol:) ozele gideceksen yarim saat 45 dakika suruyo her seyine detaylica bakiliyor.
Bde Deletedmom2224 çok teşekkür ederim ☺️☺️ heyecanla görmeyi bekliyoruz özele gidicez orda renkli resim verirler herhalde CD de veriliyor galiba
Deletedmom2224 Bde rica ederim çok eğlenceli gerçekten bayılacaksınız 😍 CD çoğu özel veriyor ama içinde video olmuyor organlarının resimleri oluyor sadece 😊
Bde Deletedmom2224 olsun sağlıkla gelsinde minik kızım video olmasada olur aylar sonra kucağımızda 💜💜🧚♀️🙏☺️☺️☺️