Hale0133 Ne zamandır canım mumbar istiyordu (Adana da olanlar iyi bilir) ve bugün canım çok yemek istedi ve yedim sonra internette araştırdım ve yenmemesi gerektiği yazıyordu ve çok pişman oldum bi şey olmaz demi kızlar bu arada 12+2 yiz
Mervezumra Hale0133 yani evet hamilelikte bu tur seyler yenmemeli ama yemissiniz artik yapicak birsey yok 😊
Bahar2 Hale0133 Hale0133 bende şırdan yedim bişey olmaz birde 20 tanecik midye yedim 🤦♀️ Bi sıkıntı olmayacağını düşünüyorum
Suhedaa Hale0133 valla cigkoftede yemeyin diodu benim hamileligim etsiz cigkofteyle gecti cok sukur biseyde olmadi
Gizem_37 Hale0133 valla canim sakatat sikinti diyorlar ama bende gecen gun ciger yedim canim cekmisti yapcak bisey yok 🥰
nursan1 Suhedaa aynen bende Şanlıurfa dayım baya bi çiğ köfte yiyorum ama etsiz yiyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür😊
Bahar2 OzgeGunes didim de tatildeydik yazın iki üç gün sabrettim dayanamadım gerçekten beş yedim on yedim bi baktım 20 tane olmuş 🤦♀️
Ilknur_emin Hale0133 canım sakatat bakteri açısından yenilmemeli zararlı olduğu için değil temiz olduğuna emin olduğun bir yerden yediysen sorun olmaz korkma
DBsvn Hale0133 valla kızım doğdu 4 aylık hamilelikte çiğ köfte de yedim mumbarda ciğerde yedim bi sıkıntı olmadı şükürler olsun ☺️
Sema12 Hale0133 cnm ister istemez yenmez denen cogu seyi tuketiorz bend kokorec cok yedm , hamburger yedm bi kac kere kola ictm cok sulur bi sorunm olmadi bu kdr korkmana gerek yok arada kacamak olmus olur 😂😂
Sema12 Hale0133 ben oglumda da herseyi yiyordm cnm cok sukur sapasaglikli dogdu aslan gbi MASALLAAAHHH bzden zeki 😂😍😍🤲🤲