SunaTashan Eymen Efe Sizce güzel mi anlamları önemli olduğundan bu kararı verdik Eymen=hayırlı uğurlu bereketli Efe=güçlü yiğit kahraman Demek biz çok beğendik sizede sormak istedik 🌺
SunaTashan KymetKaplan Allah analı babalı isimleriyle büyütsün inşallah Baran’ın anlamıda çok güzeldi onu da araştırmıştım canım 💕
1987gokce SunaTashan amin canım benim Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kuzucuklari 😊🙏💙
deletedmom11 İLk oğLumn adı efe ❣ Adını yaşatıyoLar gerçekden adı neyse huyuda öyLe oLuyo EfeLer gibi bir paşa😂 boyuma geLdi zeka küpüm 🤗 buda Allahın izniyLe Emir oLcak peygamber soyundan geLen demekmiş 🤗 isimLeriyLe yaşasınLar Efe Eymen çok güzeL isim oLmş
SunaTashan deletedmom11 Ay canım seninkilerin maşallahı var çok güzel isimler 😍😍😍 Adıyla yaşasın inşallah minikler benim için öp canım her iki paşayıda 👩👦🌸
Rabia42 SunaTashan cnm bnde Eymen efe olsun çok istiyordum ama Muhammed Ali koycaz Muhammed ben istedim Ali de eşim istedi . Dusugum oluyordu kandil gecesi kuran okuyup Allah'a dua ettim çocuğum doğarsa sağ sağlim kız olursa Fatıma anamizin adını erkek olursa peygamberimizin adını koycam dedim 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim esimde madem Muhammed koycan o zaman Ali de koyalım peygamberimizin damadının adı dedi ama ikinci çocuğum da erkek olursa kesin ve net EYMEN EFE olck🤗😊😉
SunaTashan Rabia42 yaaaaa Allah bağışlasın sizeeee 😍 ne güzel hikayesi var miniğin 💕 Bende çok beğendim canım benim Allah isimleriyle yaşatsın inşallah çok büyük sorumlulukmuş meğersem isim 🤷🏻♀️